11 İL’İN BELEDİYE BAŞKANI BUGÜN ADANA’DA OLACAK

(HABER MERKEZİ)-CHP’li Belediye Başkanları Ortadoğu”daki gelişmeleri ve İklim değişikliği konusunu görüşecek. Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Hatay gibi ililerin Belediye Başkanlarının katılacağı toplantının sonucu ile ilgili açıklamalarda bulunulacağı ve basın mensuplarının sorularının yanıtlanacağı belirtildi.

ADANA(BÖLGE) Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ev sahipliğinde bugün 11 CHP’li Belediye Başkanıının bir araya gelerek İklim değişikliği ve Ortadoğu’daki gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanacakları bildirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde yapılacak toplantıya İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Hatay gibi CHP’li  Belediye Başkanları’nın katılacağı belirtilirken, şu açıklama yapıldı; “CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Adana’da buluşması 7 Şubat 2020 Cuma günü Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Aynı gün saat 16.45’te yine aynı otelde buluşma  programının sonuç bildirgesi kamuoyuyla paylaşılacak, basın mensuplarının soruları yanıtlanacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor