13 GOLÜN 4’Ü CEZA ALANI DIŞINDAN GELDİ

Spor Toto Süper Lig’de 6. Hafta maçları geride kalırken Adana Demirspor, topladığı 13 puanla averajla 4. Sırada yer aldı. Mavi- Lacivertliler bu müsabakalarda 13 kez filelere havalandırarak ligin en golcü 3. Takımı oldu. Temsilcimiz bu gollerin 4’ünü ise ceza alanı dışından kaydetti.

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTILAR

İtalyan teknik adam Montella’nın oyun sistemiyle şaha kalkan ve lider Konyaspor ile arasında sadece 1 puan bulunan Adana Demirspor bu hafta sonu deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. Topladığı puanlarla taraftarlarını mutlu eden temsilcimiz aynı zamanda başarılı istatistikleriyle de ligde farkını hissettiriyor. Geçen sezonun ilk 6 haftasına baktığımız zaman Adana Demirspor’un çok daha fazla şut çektiğini görürken bunda da isabet oranının net şekilde de arttığı ortaya çıktı. Giresunspor, Sivasspor, Ümraniyespor ve Trabzonspor maçlarında Gökhan İnler, Belhanda ile Rodrigues(2) jeneriklik içeren şutlarıyla kalecilerin korkulu rüyası olmayı başardılar. Geride kalan haftalara bakıldığı zaman Adana Demirspor’un rakiplerine göre çok daha fazla kaleyi yokladığı hatta isabet oranın da çok yüksek olduğu bilgilere ulaşıldı.

Öte yandan Adana Demirspor, Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde devam etti. Antrenmana Başkan Murat Sancak ta gelerek önce teknik heyet, daha sonra futbolcularla tek tek konuşarak tebrik etti ve Antalyaspor maçında da galibiyet beklediğini söyledi. Antalyaspor-Adana Demirspor maçını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Cemil Tunç yapacak. (HABER: İRFAN İŞİSAĞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor