1500 litre kaçak içki ele geçirildi

(HABER MERKEZİ)-Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramalarda 6 varil içerisinde el yapımı olduğu değerlendirilen toplam 1500 litre kaçak içki ve kaçak içki üretiminde kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Kaçak içki yaptıkları tespit edilen S.B. ve Ö.B. gözaltına alındılar.

Yapılan açıklamada; Adana halkının sağlığını tehdit eden Kaçak/Sahte  içki imal ve ticaretinin insan sağlığı üzerindeki tehditlerini ortadan kaldırmak ve can kaybının önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde; Yumurtalık İlçesi Yeşilköy Mahallesinde kaçak içki imal edildiğinin belirlenmesi üzerine operasyon icra edilmiştir. S.B ve Ö.B isimli şahısların iş yeri, ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde, (6) varil içerisinde el yapımı olduğu değerlendirilen toplam (1.500 Litre)kaçak içki ve kaçak içki üretiminde kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirilmiştir. Kaçak içki yaptıkları tespit edilen (2) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Adana halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması, kaçakçılığın önlenmesi ve toplum sağlığına yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması maksadıyla yapılan çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor