19 Mayıs coşkusu Optimum’da yaşandı

ADANA (BÖLGE)-Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100. Yılı Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde sokağa taşan sportif etkinliklerle kutlandı.

Günün anlam ve önemine uygun olarak Optimum’daki MacFit işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikler;  sabah saat 07.00’de  Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru  Alanında  başladı. Burada toplanan yarışçılar, 2 KM’lik  parkurda koştular. Yarış sonunda dereceye giren ilk 3 yarışmacıya madalya  verildi. Tüm katılımcılara sürpriz hediyelerin sunulduğu yarışmaya katılanlara enerji içeceği de ikram edildi. 

Optimum ’da  devam eden etkinliklerde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü işbirliğinde, “Buz üstünde satranç” olarak da bilinen Floor Curling yarışması düzenlendi. Bir strateji oyunu olan Floor Curling yarışmasına katılanlar, oldukça keyifli anlar geçirmenin yanı sıra, hediyeler de kazandılar.

Curling İl  Koordinatörü ve Federasyon Kurul Üyesi Fatih Gökçeoğlu, Gençlik  Hizmetleri ve Spor Yüreğir İlçe Müdürü Bilal Oldaç’ın da katıldığı etkinlikte, Floor Curling sporunun incelikleri konusunda bilgi verdi, Gökçeoğlu, “Bir strateji  oyunu olan Floor  Curling 4’er kişilik iki takımla oynanır. Bu oyunun en büyük özelliği; kaptan oyun içinde her zaman söz sahibidir, kaptan ne derse diğer arkadaşları onu yapmak zorundadır. Dürüstlüğün en yüksek seviyede olduğu bu oyunda anlaşmazlık olduğunda kaptanların sözü geçerlidir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor