198 m2 bina ve bahçesi mahkemeden satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 4.(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Mersin Toroslar’da 198 m2 bina ve bahçesi mahkemeden satılıktır.

TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İli, Toroslar İlçesi, 7376 Ada, 1 nolu Parsel, Karaisali Mahalle/Köy, Toroslar Belediye Başkanlığı’nın 03.05.2021 tarih ve E.15928 sayılı yazısında; Dava konusu Karaisalı Mahallesi, 7376 ada, 1 no.lu parselin 1/1000 ölçekli Uygulama imar planında Serbest Nizam 2 kat(S-2) Konut Alanı olarak işaretlidir. Kuzeybatısı(kısmen) ve güneybatısı briket bahçe duvarı ile çevrili parsel sosyal donatı alanlarına yakın ve parsel üzerinde 3.Sınıf (A) yapı grubunda yarı karkas türde farklı tarihlerde zemin katına ilave şeklinde ve 1. Katına sonradan ilave inşaat yapılarak kullanılagelmiş ve kullanılmakta olan 2 katlı, her bir katı tek daire olmak üzere 2 daireli binadan, bahçesinde çeşitli cins ve yaşta ağaçlardan ibarettir. Meskün alanda yer alan, taşınmazın bulunduğu çevrede (sokak içlerinde) bınaların zemin katları yer yer dükkan’/çeşitli işyerleri, üst katları mesken olarak kullanılan bahçeli iki katlı yapılardan oluşmaktadır. Belediye hizmetlerinden yararlanmakta, yakın civarındaki Caddeden, Akbelen Bulvarından ve 50m güneyindeki Sebahattin Çakmakoğlu Caddesinden geçen toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. Taşınmazın üzerindeki muhtesatlar ve yapılar ile birlikte toplam değeri 422.587,00 TL olarak tespit edilmiştir. Taşınmaz bu haliyle satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/862650/emlak/bina-apartman/mersin-toroslarda-198-m%C2%B2-bina-ve-bahcesi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor