22 ton sahte deterjan ele geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü Seyhan ilçesi Gülbahçesi ve Bahçelievler’de 2 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda sahte ve taklit olarak üretimi yapılarak piyasaya sunulan çeşitli markalara ait piyasa değeri yaklaşık 325 bin 530 TL olan 52 bin 502 adet toplam 22 ton toz deterjan, etiket, hassas terazi, dolum makinesi, kompresör ve barkot ile baskı makinesi, deterjan ham maddesi ve tuz ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

ADANA (BÖLGE)- Adana Emniyet Müdürlüğü’nden “Sahte ve Taklit Deterjan” üreten şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa Muhalefet suçunu işleyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

Sahte ve taklit olarak üretimi yapılarak piyasaya sunulan ürünler ile ilgili olarak İlimiz Seyhan İlçesi Gülbahçesi  ve Bahçelievler Mahallerinde 2(İki) ayrı adreste yapılan operasyonlar sonucunda;

Sahte ve taklit olarak üretimi yapılarak piyasaya sunulan Muhtelif markalara ait Toz Deterjan, Etiket, Hassas Terazi, Dolum Makinası, Kompresör ve Barkot Makinası, Baskı Makinası, Deterjan Hammaddesi ve Tuz ele geçirilmiştir.

Piyasa değeri yaklaşık 325.530.00 TL. olan toplamda (52.502) Adet, (22.000 Kg.) ürün ele geçirilmiş ve 2(İki) şüpheli şahıs hakkında 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa Muhalefet suçundan gerekli yasal işlemler yapılarak düzenlenen tahkikat evrakları Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç elde etme girişimlerini engellemek için Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Bu çalışmalarımız kapsamında en önemli kaynaklarımızdan birisi şüphesiz vatandaşlarımızın ihbarlarıdır. 155 Polis İmdat telefonu başta olmak üzere çeşitli kanallardan gelen her türlü ihbarlar görevlilerimizce titizlikle incelenerek değerlendirilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor