223 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

(HABER MERKEZİ)-Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı’nca yürütülen çalışmalar neticesinde üst uyuşturucu maddeyi açık cezaevine sokmak için yaklaştıkları esnada yakalanarak üzerlerinde yapılan üst aramasında 223 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; Ceyhan İlçesi Mercimek Açık Cezaevinde yatmakta olan hükümlülere uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi elde edilen (4) şahıs hakkında Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla operasyon icra edilmiştir.

Yapılan operasyon kapsamında; şüphelilerin temin ettiği uyuşturucu maddeyi, açık cezaevine sokmak için yaklaştıkları esnada yakalanarak üzerlerinde yapılan üst aramasında;  223 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Şüpheliler ele geçirilen uyuşturucu maddeyi Mercimek Açık Cezaevinde yatmakta olan bir hükümlüye getirdiklerini itiraf etmiştir. Yakalanan (4) şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor