26 operasyonda 27 kişi gözaltına alındı

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Adana’da 01-08 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenen 26 operasyonda 27 kişi gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ceyhan İlçesi Yeşilbahçe Mahallesinde ikamet eden iki şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden yapılan arama neticesinde (6.041) adet Uyuşturucu Hap ele geçirilmiş olup, şahıslar gözaltına alınmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Ayrıca 01-08 Ağustos 2022 tarihleri arasında; Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin Önlenmesine yönelik icra edilen (26) operasyonda;

ü (1.531) gram (1 Kilo, 531 gram) Kubar Esrar Maddesi, ü (33) gram Metanfetamin,
ü (79) gram Sentetik Cannabinoid,
ü (5) gram Kenevir Tohumu,

ü (6.096) adet Uyuşturucu Hap,

ü (153) kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiş olup, operasyonlar neticesinde olaylara karışan (27) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, ayrıca uyuşturucu madde kullanan şahıslar tedavilerinin yaptırılması için Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezine (AMATEM) yönlendirilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor