43 yaşındaki Yakup Kuşçu gollerine devam ediyor

Aladağ ve Kızıldağ’da düzenlenen futbol turnuvasında farklı takımların formasını giyen 43 yaşındaki hücum oyuncusu Yakup Kuşçu, yarı finale yükselme sevinci yaşarken hem skora etki yapıyor hem de saha içindeki lider özelliğiyle takımlarına moral kaynağı oluyor.

HEDEFİ 1 SEZONDA 2 FARKLI TAKIMDA ŞAMPİYONLUK

Hayatının her alanında spor olan, fitness yapıp futbol oynama tutkusunu her yıl yenileyen 43 yaşındaki sporcu Yakup Kuşçu, Kızıldağ’da Çukur Çömelekspor, Aladağ’da ise Sivişlispor formaları altında yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Adete ikinci baharını yaşayan Yakup Kuşçu, 2 kulvarda eğer şampiyonluk yaşarsa bir sezonda bunu başaran tek oyuncu olarak da turnuvaların tarihine girmiş olacak. Köy halkının da büyük sevgi gösterisinde bulunduğu deneyimli oyuncu genç sporcuların da rol modeli oldu.

KUŞÇU: BANA İNANANLARI MAHÇUP ETMEYECEĞİM

43 yaşında olmasına karşın kendisine çok iyi baktığını, müsabakalar dışında özel olarak fitness eğitimleri aldığını belirten Yakup Kuşçu, “Kolay değil tabiî ki ama ben futbolu çok seviyorum. 2 farklı köy turnuvasında arka arkaya maçlar oynayınca bedenen daha çok yoruluyorum. Ama süre aldığım her saniyeyi çok iyi kullanmak için çabalıyorum. Bana inanan ve güvenen insanlar var. Bir yola çıktık ve bu yolun mutlu bitmesi için de kenetlendik. Bu hikayenin sonu mutlu bitecek. Buna inancım tam” diyerek sözlerini tamamladı. HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor