7 Nedenden dolayı her erkek ağırlığını kaldırmalıdır

1) Ağırlık Eğitimi, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak: Bunun 1 numara olması için bir sebep var, en önemli husustur. Güç ve güç duygusu, sahip olmadığınız en muhtemel güveni verecektir. Hepimiz güçlü bir bedene güçlü bir zihne sahibiz ve kesinlikle doğru söylediklerini duyduk. Mukavemet güvendir.

2) Ağırlık Eğitim daha fazla yağ yakmak için yardımcı olacaktır: Yağ yakmanın tek yolunun kardiyo yapmak olduğu yönünde yaygın bir efsane vardır. Saçmalık. Yeterli bir diyetle sağlam kas kitlesi oluşturmak bu aşk kollarından kurtulmanın en iyi yoludur. Kas kütlesi metabolizmayı artırır. Kas kütlesi yağ yakar. Daha fazla yağ yakmak için daha fazla kas inşa edin. Kardiyolardan başlayacak kas kütleniz yoksa kilo vermenize yardımcı olabilir, ancak adaleli görünüm elde etmeyeceksiniz. En iyi ihtimalle, yapmanız gereken tek şey kardiyondur. Bu bazıları için yeterince iyi, ama senin için yeterli değil.

3) Ağırlık Eğitimi enerjinizi artıracak: Bir barın altına girmek ve kaldırabileceğini düşündüğün şeyi kaldırmak için canlandırıcı bir his. O enerji hep seninle kalıyor. Yoğun bir egzersizi sonrası, herhangi bir besleyici madde harika bir egzersiz sonrasında sakin hislerle uyuşmamaktan daha iyi bir üstünlüğü yoktur. Antrenmandan sadece eve döndüğünüzde yorulacağınızdan, pizza yiyen ve bütün gece televizyon izlemek için yeterli enerjiyi harcayan, işe gidiş. TV’yi kapatın, pizzayı yere koyun ve hafif ağırlığınızı alın. Kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz.

 4) Ağırlık Eğitim disiplini ve zor işi  öğretecektir: Hatırlamalısın, iyi bir şey hiç kolay bir şey değildir. Zor iş, acı ve fedakârlık gerektirir.

5) Ağırlık Eğitimi sizi daha sağlıklı yapacaktır: Birkaç aylık ağırlık eğitiminden sonra daha az soğuk algınlığına, flüse ve diğer hastalıklara yakalandığınızı fark edeceksiniz. Çünkü düzenli egzersiz uyku düzeninizi geliştirir. Daha iyi uyku + normal eğitim = daha güçlü bir bağışıklık sistemi. Vücudunuz içten dışa doğru daha güçlü hale gelir. Ağırlık Eğitimi ayrıca kemik mukavemeti ve yoğunluğu, kardiyovasküler hastalık, diyabet, kanser, depresyon ve bir dizi başka rahatsızlığa da yardımcı olacaktır.

6) Ağırlık Eğitimi kötü duruşu artıracaktır: Bilgisayar çağında, çoğumuz uzun süre dik duramayız ve bükülürüz tekrar dikiliriz. Bu duruşumuz için sırt kaslarımız korkunç bir şey. Çoğu insanın zayıf sırtları, zayıf karın kasları vardır ve bir önseziyle yürür. Bedeninizi, özellikle de sırtınızı ve karın kaslarınızı güçlendirin ve bir amaç, dik yürüyün. Her an ölüme hazır gibi durup yürümeyin. Hayat, yaşamak içindir. Ağırlıklarla çalışın.

7) Ağırlık eğitimi eğlence: Spor salonuna başlamanız için kendinizi zorlamanın ilk aşamasını tamamladıktan sonra, aslında orada olmaktan hoşlandığınızı fark edebilirsiniz. Ağırlıkları zorlamaktan ve ağırlığınızı hiç düşlediğinizden daha ağır kaldırmaktan daha iyi bir şey yoktur. Önceki sınırlamaların üzerinden geçmek bir heyecandır. Bu lanet olası spor eğlenceli olmalı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor