85 MİLYON GELİR 60 MİLYON MAAŞ

Zeydan Karalar’ın başkanlık yaptığı dünkü Meclis toplantısı sosyal medya üzerinden canlı yayınlandı. Başkan Karalar, AK Parti Grup Başkanı Ozan Gülaçtı’nın bir televizyona yaptığı açıklamaları Meclis üyelerine görüntülü olarak aktardı ve gerçekleri saptırdığını söyledi.

Karalar, sivrisinek ve diğer haşarelerle ilgili mücadeleyi 109 araç taahhüdünde bulunan firmanın, ancak 55 araç tahsis ettiğini söyleyerek, “Ama biz önlemleri aldık, mücadeleyi hızlı bir şekilde başlatık. Kısa sürede bu şikayetler bitecek” dedi.

ADANA (BÖLGE)- Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısı, fazla kadro, sinekle mücadele ve bazı yatırımların durdurulmasına yönelik tartışmalarla başladı.

Zeydan Karalar, başkanlık yaptığı dünkü toplantının başında, bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı’nın konuşmalarını dinleterek, kendilerine karşı haksızlık yapıldığını söyledi.

Karalar, göreve geldiğinden buyana çıkarılacak eleman sayısıyla ilgili hiçbir açıklamasının olmadığını, ancak bazı gazetelerde bu yönde çıkan haberlerin kendisinin dışında yayınlandığını beliterek, “Fazla eleman yok mu? Var.. Bankamatikçi, işe gelmeden maaş alan yok mu var.. Biz bunları tesbit ediyoruz.

Ancak kaç bankamatikçi var, arkadaşlarımız takip ediyor. Şu gerçeği hepimiz bilelim.. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 4 milyar 4 milyon. Her ay 60 milyon açık veriyoruz. Aylık gelirimiz 85 milyon, aylık maaş giderimiz 60 milyon. Biz nasıl maaş ödeyeceğiz” şeklinde konuştu..

MHP ve CHP sözcülerinin de söz aldığı dünkü meclis toplantısında ayrıca maaşını Ankara ve İstanbul’daki bankalardan çekenlerin bankamatikçi olup-olmadıkları da tartışmalara yolaçtı..

Zeydan Karalar, Girne Köprüsü’nün devam edip etmeyeceğine ileriki günlerde karar vereceğini beklediğini söylediği dünkü Meclis toplantısında, müteahhid firmanın 109 araç taahhüdüne karşı 55 aracın 55’inin çalıştığını, bunun yanısıra arızalı pompalar olduğunu ve bu sorunu gidermekle uğraştıklarını da sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor