İMAMOĞLU’NDAN ÇİFTE SEVİNÇ

İmamoğlu Belediyespor’un kadın voleybol ve futbol takımları geride bıraktığımız haftayı rakiplerini mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. İlk hafta müsabakalarını etkili ve farklı geçen mavi beyazlılarda moraller yerinde.

FUTBOLDA 3-0’LIK NET SKOR

Bu sezon Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen İmamoğlu Belediyespor Beyaz Grupta yer alıyor. 1. Hafta maçında sahasında Denizli Mithatpaşaspor’u Ali Oymacı(2) ve Fikret’in golleriyle

3-0’lık skorla geçen mavi beyazlılar karşılaşma sonrası tribünleri dolduran taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. İmamoğlu Belediyespor, bu hafta ise deplasmanda Pozantı Belediyespor ile çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak.

VOLEYBOLDA SET VERİLMEDİ

2 Lig Kadın Voleybol Liginde güçlü bir kadroyla sezona ‘merhaba’ diye İmamoğlu Belediyespor, geride bıraktığımız hafta sonu Seyhan Belediyespor’u 25-16, 25-11 ve 25-18’lik skorlarla mağlup etti. Maçın en üretken ismi ise İmamoğlu Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Ezgi Güldalı oldu. Mavi- Beyazlılar bu sezon şampiyonluk hasretini dindirmekle kararlı gözüküyor. Bilindiği gibi İmimoğlu kulübü son 2 sezondur bütçesi yüksek ekiplerle şampiyonluk ipini göğüsleyememişti.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor