“Adana’yı Türkiye’nin 4. büyük kenti yapacağız”

ADANA (BÖLGE)-DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Çağrı Bağatur, ekonomik ve insani gelişmişlikte Adana’yı yeniden Türkiye’nin 4. büyük kenti yapmak için yola çıktığını söyledi. Sahip olduğu genç beyinleri ile Adana’nın bu potansiyele sahip olduğunu dile getiren Bağatur, “Teknoloji doğru ve verimli kullanarak, bacasız fabrikalarla bu hedefe elbirliğiyle ulaşacağız” dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Dr. M. Çağrı Bağatur, seçim çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinde ve ilçelerde Adanalılarla bir araya gelerek projelerini anlatan Bağatur, toplumun her kesiminden büyük destek görüyor.

Son olarak, İbo Osman Caddesi’nde esnafla buluşan, Kazım Başer’de mahalle sakinleriyle, Kozan Köy Pazarı’nda ise esnaf ve halkla bir araya gelen Bağatur, vatandaşın nabzını tuttu.

Hazırladığı projelerle Adanalıların geleceğe dair umutlarını yeşerten Bağatur, Adana’nın yıllardır beklediği değişimi başlatmak için, bilgi birikimine ve deneyime sahip donanımlı bir kadroyla DSP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktığını söyledi. Adana’da değişimin mimarı olmak istediğini belirten Bağatur, “Biz hazırız. Adana hazır. 31 Mart’ta yetkiyi almak için gün sayıyoruz” dedi.

“ADANA 5 YILDA BÜYÜYECEK”

En büyük iddiasının ekonomik ve insani gelişmişlikte Adana’yı yeniden Türkiye’nin 4. büyük kenti haline getirmek olduğunu dile getiren DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, “Adana sahip olduğu genç beyinleri ve kaynakları ile bu potansiyele sahip. Biz sadece bu potansiyeli ortaya çıkartacağız. Altyapısı sağlam projelerle, sahip olduğumuz kaynakları ve teknolojiyi doğru kullanarak genç beyinlerimizin de desteği ve bacasız fabrikalarla bu hedefe elbirliği ile ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

“ADANA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Adanalıların yıllardır, dürüst, adil ve güvenilir yöneticilerin özlemini çektiğini belirten DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, “Uzun bir süredir sahadayım. Gittiğim her yerde gördüm ki 7’den 70’e herkesin en büyük hayali adil ve dürüst yönetilen bir Adana. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek, gençlerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, ev kadınlarımıza, emeklilerimize, esnafımıza, çalışanlarımıza, işsiz vatandaşlarımıza umut olmak için Adanalılardan yetki istiyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği gün ilk iş olarak Adana’da yönetim anlayışını değiştireceklerini vurgulayan Bağatur, “DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak en büyük vaadim, adil ve dürüst yönetilen, çağdaş bir Adana. Dürüstlüğü ile Türkiye’de efsane olmuş Adana Belediye Başkanı Eğe Bağatur’un oğlu olarak söz veriyorum, Adana’yı Adanalılarla birlikte yöneteceğiz. Ben merkezli değil, biz merkezli, şeffaf, hesap veren bir belediye yönetimi anlayışını hakim kılacağız” diye konuştu.

“ÇAĞDAŞ ADANA’YI BİRLİKTE İNŞA EDELİM”

“Adana’ya hizmet etmek için zırh gibi bilendik” diyen DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, “Adana’da, ‘Yerel Yönetimlerde Şeffaflık’ ve ‘Kadın Dostu Kent’ taahhütnamelerini imzalayan ilk ve tek belediye başkan adayıyım. Dürüst, adil, planlı ve ortak akıl ile yönetilen, ulaşım sorununu aşmış, kentsel dönüşüm kanalıyla sağlıklı konut üssü haline gelmiş, sosyal belediyeciliği ile Türkiye’nin örnek aldığı, kadına değer veren, eğitim sorunun çözmüş, uluslar arası sağlık, turizm kenti ve uluslararası fuar, kongre merkezi konumuna ulaşmış, bilgi ve teknoloji ile donatılmış, suyu bol ve temiz, atık sorunu olmayan, yaşayan tarih kenti, portakal kokulu yeşil bir Adana hayaliyle yola çıktım. Daha çağdaş, alt ve üst yapısıyla daha modern bir Adana için söyleyecek sözüm var. Benimle aynı hayali paylaşan, Dünya kenti Adana’nın özlemini duyan, Adana üzerinde söyleyecek sözü olan tüm Adanalıları 31 Mart’ta Demokratik Sol Parti’nin belediye başkan adaylarına oy vermeye çağırıyorum. Gelin, 1 Nisan’dan itibaren Adana’nın aydınlık geleceğini birlikte inşa edelim” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor