ADANA’NIN FUTBOLCU FABRİKASI

Altyapı liglerinde yer alan ve teknik sorumluluğunu Tolga Büyüksural’ın yaptığı Kanaryaspor, Adana’nın 2 profesyonel kulüplerinden olan Adana Demirspor ve Adanaspor’a son 5 ay içinde toplam 23 oyuncu kazandırmanın mutluluğunu yaşadı.

ADANASPOR’A TOPLAM 18 OYUNCU VERDİ

Kanaryaspor, sportif başarılarının yanı sıra profesyonel kulüplere oyuncu kazandırarak bu işi Adana’da en iyi şekilde yapan kulüplerin başında geldi. 1. Lig temsilcimiz Adanaspor’un Akademi takımlarına kaleci İbrahim Daş’ın yanı sıra Arda Sevimli, Mehmet Ali Akgünlü, Aziz Aladağ, Ahmet Yeyan, Mehmet Ali Yılmaz, Duran Efe Pektaş, Taha Yıldızhan, Yiğit Öylü, Alper Konuk, Arda Bulca, Ali Furkan Koç, Burhan Tuzun, Cevdet Toprak, Emir Ereli, Emirhan Çark, Emircan Aksu ve Yalçın Kumlu gibi isimler turuncu beyazlı takımın başarısı için mücadele edecek. Bu isimler arasında 16 yaşındaki Burhan Tuzun ise Adanaspor ile profesyonellik sözleşme imzaladı.

ADANA DEMİRSPOR’A 1 AYDA 5 OYUNCU KAZANDIRDI

Altyapının Adana’daki başarılı ve vizyonlu kulübü Kanaryaspor, Süper Lig’de zirvede yer alan Adana Demirspor’a da oyuncu ihracatını sürdürdü. Son 1 ay içerisinde Mehmet Sinan Sarıdoğan, Arda Oviç, Batuhan Baş, Mehmet Sunar ve Yiğitcan Okat gibi genç isimler bu hafta sonu başlayacak müsabakalarda mavi lacivertli forma altında ter dökecek. Sarı- Lacivertli kulüp sezon başı ise Fenerbahçe U14 takımına stoper Kamil Efe Üregen’i göndermiş oyuncu Milli Takım seçmelerinde de yer almıştı. Antrenör Büyüksural, profesyonel kulüplerin altyapısına oyuncu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve hedeflerinin bu ivmeyi devam ettirmek olduğunu ifade etti.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor