TAKIM SAVUNMASI ÖNE ÇIKTI

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta yer alan Adana 1954 FK, oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayarak Silifke Belediyespor ve Araban BS ile birlikte zirveyi paylaşırken bu mücadelelerde kalesinde gol dahi görmedi. Takım savunmasıyla öne çıkan temsilcimizde tecrübeli kaleci Tolgahan Acar’ın kusursuz performansı da alkış topluyor.

LİGİN TECRÜBELİ TEKNİK ADAMIN OYUN SİSTEMİ TUTTU

Geçtiğimiz sezon 3. Lige yükselmeyi final maçında penaltı atışlarıyla kaybeden Adana 1954 FK, 2’nci sezonunda bu özlemi dindirmek istiyor. Bu sezon Erhan Koç yönetiminde rakiplerin karşısına çıkan turuncu beyazlılar 3 maçta 7 puan hanesine yazdırdı. Ligin tecrübeli teknik adamı özellikle takım savunmasını oyunu geneline yayması, yüksek baskı ve topa sahip olma oranlarıyla ne kadar doğru bir isim olduğunu da şuana kadar kanıtlamış oldu.

14 TAKIMLI GRUPTA GOL YEMEYEN 2 TAKIMDAN BİRİ

Adana 1954 FK, Hadırlıgücü, Anamurspor ve Bahçespor ile oynadıkları karşılaşmalarda kalesini gole kapatmasını bildi. Anamurspor ile birlikte gol üzüntüsünü yaşamayan turuncu beyazlılar, son oynanan Bahçespor karşılaşmasını da 4-0 kazanmıştı. Adana 1954 FK bu hafta ise deplasmanda ligde henüz galibiyeti bulunmayan puan sıralamasında ise 3 puanla 10. Sırada yer alan Kilis Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor