HEDEFİMİZ AVRUPA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Adana Demirspor’un bu sezon hedefinin Avrupa kupaları olduğunun altını çizen Murat Sancak, “Avrupa hedefini koyarken, birincilikte Avrupa var, ikincilikte de Avrupa var, üçüncülükte de Avrupa var, dördüncülükte de var, kupada da var. Hangisini Allah nasip ederse onu istiyoruz. Takımın durumu iyi, gayet iyi gidiyor. Ama maalesef bazı maçlarad şanssızlık oluyor, hatalar oluyor. Ligin başında üç-dört defa haksızlığa uğradık. Bütün Türk kamuoyu bunu zaten gördü, görüyor da. İnşallah bundan sonra hataların daha az olduğu, yanlışların yapılmadığı bir lig seyrederiz” dedi.

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkında konuşan Sancak, “Çok yakışıklı, hoş bir adam. Çok severim, o da bizi çok  seviyor. Güzel bir ilişkimiz var. Ama neticede hoca, onun da ufak tefek hataları olacak ama adam gibi adamdır” diye konuştu.

“Etki-Tepki olayıydı”
Fenerbahçe maçından sonra çok eleştirilen Onyekuru ve Belhanda konusunu da yorumlayan Murat Sancak, oyuncuların hareketlerini tasvip etmediğini ancak gereksiz eleştirildiklerini söyledi. Sancak, “Onyekuru ve Belhanda’nın Fenerbahçe maçında yaşadıkları tamamen etki-tepki olayıdır. Tabii ki yaşananları ben de arzu etmem. Neticede sen Adana Demirspor‘un futbolcususun. Galatasaray’ın futbolcusu değilsin. Hiç doğru bulmam ve gerekeni de söyledim. Ama neden tepki gösteriliyor Onyekuru’ya, Belhanda’ya?” dedi.

“Belhanda adamdır, Sorunsuz biri”
Belhanda’ya ayrı bir parantez açan Sancak, “Belhanda adam gibi adamdır. Geçen sene taraftar onu istememişti mesela ama adamın bel ağrıları vardı. Bu sene yaptıkları ortada. Antrenmanlara en erken gelendir. En uyumlu futbolculardan bir tanesidir. Hiç problem yaratmayan futbolculardan bir tanesidir” dedi.

Öte yandan Adana Demirspor, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça keyifli ve istekli oldukları gözlendi. Çift kale maçta galip gelen futbolcular objektiflere poz verirken çok mutluydular.  Adana Demirspor-Arabam.Com Konyaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Gökhan Barcın yaparken, Yasin Kol da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor