KAPTAN DÜMENDE

Amatör futbolumuzun tecrübeli ve savaşçı ismi Kerem Dalyan, İmamoğlu Belediyespor’un zirvede olmasında çok büyük etken olurken, saha içindeki lider vasfıyla da öne çıkıp takım arkadaşlarının ve tribündeki taraftarlarının büyük saygısını kazanıyor.

KAZANMA HIRSI ONUN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ

Forma giydiği takımlardaki etkinliğinin yanı sıra kazanma hırsını sahaya en iyi şekilde yansıtmasıyla tanınan deneyimli defans oyuncusu Kerem Dalyan, bu sezon Süper Amatör Lig Beyaz Grupta 3 maçta 7 puan toplayarak lider bulunan İmamoğlu Belediyespor’un takım kaptanlığını yapıyor. Son oynanan ve 3-1 İmamoğlu Belediyespor üstünlüğüyle sonuçlanan Adaletgücü karşılaşmasında da Kerem’in müthiş hırsı ve gayreti alınan galibiyete önemli katkı sunarak izleyenlerden tam not almasını bildi.

BAŞKANIMIZA ŞAMPİYONLUĞU ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ

Kariyerinde birçok takımda forma giydiğini ve birçok başkan tanıdığını belirten Kerem Dalyan, İmamoğlu Belediyespor başkanı Kasım Karaköse’nin hayatında büyük bir yeri olduğunu, saygıyı fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Takım içindeki herkesin başkana olan sempatisinin en üst seviyede olduğunu belirten kaptan Dalyan,” Bu kadar samimi ve sıcak davranan birine kesinlikle şampiyonluk yakışır. Geride kalan 3 haftada 7 puanla zirveye yerleştik. Bunun devamını getireceğimize söz veriyoruz” dedi.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor