ADANA DEMİRSPOR FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Adana Demirspor U17 Elit A Ligine süper bir başlangıç yaptı. Arman Bozkaya yönetimindeki ekip önce deplasmanda Kasımpaşaspor’u 2-1 yendi. Son olarak ise sahasında İstanbulspor’a gol oldu yağdı, rakibini 7-1 mağlup etti. Bu arada 2 maçta 4 golle Osman Kaynak gol krallığında ilk sırada bulunuyor.

İSTATİSTİKLERDE DE ÇOK ÖNDE…

Arman Bozkaya idaresindeki Adana Demirspor U17 takımı Akademi Liginde bu sezon üst sıralarda yer almak isterken oynadığı 2 maçı da kazanarak moral buldu. Adana Demirspor’un 7-1 üstünlüğüyle sona eren maçta oyunun tüm hakimi temsilcimizde olurken atılan birbirinden güzel goller ise izleyenlerden tam not aldı. Alpercan ve Osman Kaynak, 2’şer gol atarken sağ bek Enes 3 asistle maçı tamamladı. Orta alanda ise takım kaptanı Caner Kaban yine muhteşem bir performans ortaya koydu. Temsilcimiz bu hafta sonu ise deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.

BOZKAYA: HER HAFTA DAHA İYİ OLACAĞIZ

Geride kalan 2 haftayı değerlendiren Adana Demirspor U17 teknik direktörü Arman Bozkaya, “Hücumsal zenginliğimizi ve takım savunmamızı tabiî ki güzel şekilde gösterdiğimiz ve kayıpsız yola devam etmemiz bizler için çok önemli. Ama bunun devamını getirmek gerekiyor. Önümüzde Alanyaspor maçı var ve bugünden itibaren ekip olarak bu karşılaşmaya odaklanacağız. İdmanlardaki çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Takım futbolunu en iyi şekilde sahaya yansıtmaya devam ediyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

ÖZEL HABEN: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor