‘Zillet ittifakı güvenlik sorunudur’

(HABER MERKEZİ)-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımıyla İstasyon Meydanı’nda düzenlenen açık hava toplantısında Adana’nın partileri açısından önemine değindi. Bahçeli, “Kandil’de hazırlanan listeler aziz milletimize dayatılmaktadır. Atatürk’ün partisi HDP’den ilik ve organ nakli yapıyor. PKK CHP’yi ele geçirmiş. SP’ye nüfuz etmiştir. Yazıktır, günahtır, Zillet ittifakı güvenlik sorunudur” dedi

Kentin, MHP’nin 50 yılına şahit olduğunu belirten Bahçeli, partilerinin 50.kuruluş yıldönümünü de burada kutladıklarını anımsattı. Bahçeli, 31 Mart’ta istikrarın sürmesi ve üretken belediyeceilik için Cumhur İttifakı’na destek isteyerek, “31 Mart’ta Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Sözlü’yü yeniden seçmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

 “ABD ATEŞLE OYNUYOR”

ABD 25 Mart’taki vahim imzasıyla uluslararası hukuku çiğnemiştir. ABD’nin Golan Tepeleri kararını şiddetle kınıyorum. ABD’nin ateşle oynadığı açıktır. Bu kapsamda bekamız ağır bir tehdit altındadır. Trump’ın imzası hükümsüzdür. (Cumhur İttifakı) İttifakımız, vahşi hesaplara bir imza ile Kudüs’e, Golan Tepeleri’ne dinamit fırlatan karanlık güçlere, inançlarımızı yok sayan vandal emellere karşı milli ve manevi bir ittifaktır.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN MAYASI SAĞLAMDIR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘Cumhur İttifakı’nın mayası sağlamdır’ diyerek, “Temelsizler, Cumhur İttifakı’nı anlayamaz. Köksüzler Cumhur İttifakı’nı kapsayamaz, zillete, rezalete, emperyalist arzulara boyun eğenler Cumhur İttifakı’nı hazmedemez” ifadesini kullandı. Cumhur İttifakı’nın tüm tehditleri devireceğinin altını çizen Bahçeli şunları kaydetti: “Cumhur İttifakı, bekamıza pusu kuranların kökünü kurutmaya muktedirdir. 31 Mart’ta birlikte olursak hepsini birden perişan ederiz. 31 Mart’ta yüreklerimiz toplu atarsa zilleti ve dış destekçilerini perişan ederiz. Çünkü zillet korkaklıktır, teslimiyetçiliktir. Zillet yalandır, aldatmadır, tavizkarlıktır.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor