Ayşe Tugezin dur durak bilmiyor

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Cemalpaşa Mahallesi muhtar adayı, Ayşe Tugezin, pazarda seçim çalışması yaptı. Tugezin, mahalle sakinlerine yapacağı çalışmalardan bahsetti, adının yazılı torba ve broşürler dağıttı.

Cemalpaşa mahallesi muhtar adayı Ayşe Tugezin, pazarda buluştuğu mahalle sakinlerine yapacağı projelerden bahsetti. Bu bağlamda Tugezin, “Kadınlarımız toplumun en önemli unsuru, onlar için üretim atölyeleri açacağız, kadınların üretimde olmasını sağlayacağız. Hizmetlerimiz sadece bu atölyeler ile sınırlı kalmayacak. Taziye evleri açacağız, semt pazarının üstünü kapatacağız, öğrencilerimize ders çalışmaları için kütüphaneler kuracağız ve en önemlisi herkese eşit hizmet götüreceğiz. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Vatandaşlarımızın kişisel veya belediye ile ilgili sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Mahalle sakinlerinin çok büyük ilgi gösterdiği Ayşe Tugezin, bu ilgiye layık olmaya çalışacağını söyledi. Mahalleliler ise, “Mahallemize böyle bir çalışkan muhtar lazım. Hem bayan olması, hem de icraatlarıyla mahallemizi güzelleştireceğine inanıyoruz. İnşallah seçimde istediği sonucu alır ve muhtar seçilir, bunu cani gönülden istiyoruz” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor