ŞİMŞEK’İN KIZLARI 3 PUANLA TANIŞTI 2-1

Adana Demirspor Bitexen İdmanyurdu Futbol Takımı, Kadınlar Futbol Süper Ligi B Grubu 3. hafta maçında sahasında İstanbul Kireçburnuspor’u 1-0 geriye düştüğü maçta Tülin ve Bengü’nün golleriyle 2-1 yenerek kötü gidişata ‘dur’dedi. Temsilcimiz bu hafta ise deplasmanda lig lideri Fomget Gençlik deplasmanına çıkacak.

Adana Demirspor takımı ligin ilk 2 haftasında Fenerbahçe ve Konak Belediyespor maçlarında toplam 8 gol yemiş, puanla ise tanışamamıştı. Bu kötü tabloyu düzeltmek için Kireçburnu karşılaşmasına çıkan temsilcimiz maça iyi başlamamasına rağmen baskısını arttırdı, önce beraberlik golü geldi sonra 78. dakikada attığı golle hanesine 3 puanı yazdırdı. Maç öncesi ligin puansız 2 takımın mücadelesinde zafer temsilcimizin oldu. Karşılaşma sonu ise galibiyet davullu zurnalı kutlama ile yapıldı.

Kireçburnuspor galibiyetin mimarlarından olan teknik direktör Aslı Canan Sabırlı, daha çok çalışarak daha fazla gelişmeleri gerektiğini söyledi. Oyuncularını kutladığını ancak bir an önce bu maçı unutup lider Fomget maçına odaklanmaları gerektiğinin altını çizen Sabırlı, “Kazanırken de hatalarımızı görmek çok önemli.. Bizde bunu yapıyoruz. Hatalarımızı hafta içi yapılan idmanlarda kapatıp Fomget karşılaşmasına hazır çıkmak istiyoruz. Tribünlere gelen taraftarlarımıza ve yöneticilerimize verdikleri destek için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor