KALELERİNİ GOLE KAPATTILAR

Süper Amatör Lig Kırmızı Grupta 4. Hafta maçları geride kalırken tüm maçlarını kazanan Seyhangücü ile Sarıçam Kürkçülerspor, topladıkları 12 puanla zirveyi paylaşıyor.

Seyhangücü ve Kürkçülerspor oynadıkları tüm maçları kazanırken 12 puanla zirveyi birlikte paylaştı. Puansal olarak aynı durumda olan ekip kalesini gole kapatma konusunda da oldukça istikrarlı bir grafik çiziyor.. Geride kalan müsabakalarda her iki takım kalesinde gol dahi görmedi. Seyhangücü 4 maçta 11 gol atarken Kürkçülerspor ise 8 kez fileleri havalandırdı. Bu ekipleri en yakın takip eden kulüp ise 9 puanla İncirlikspor oldu.

Uzun yıllardır amatör liglerde boy gösteren Seyhangücü, Süper Amatör Ligde son yıllarda bu kadar iyi bir başlangıç yapmamıştı. Mavi Lacivertli ekip 4’de 4 yaparak bu ilki de başarmış oldu. Gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekip savunma kurgusu ile de öne çıktı. Kürkçülerspor ise alışagelmiş performansına bir yenisini daha ekledi. Geçen sezon BAL Liginden küme düşen yeşil beyazlılar kulüp tarihinde 3. Kez yine BAL Liginde olmak istiyor.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor