KAPLAN, PENDİK’İ GÖZÜNE KESTİRDİ

Turuncu-Beyazlılar, bugün saat 16.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor

 

 

Adanaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adanaspor-Pendikspor maçını Yiğit Arslan yönetirken, yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Raşit Yorgancılar da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Geçen hafta deplasmanda Boluspor’a yenilerek rahat bir nefes almayı kaçıran Adanaspor’da bir türlü istenilen istikrarı yakalayamadı.. Ondan önceki hafta kendi sahasında Gençlerbirliği’ni zor da olsa 2-1 yenen Turuncu-Beyazlılar, taraftarlarını ümitlendirmiş olsa da Boluspor mağlubiyetiyle yine hüsrana uğrattı. 11 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Adanaspor, en çok berabere kalan kulüpler arasında yer alıyor. Bu hafta kendi sahasında ligin istikrarlı takımlarından Pendikspor Futbol A.Ş.’yi konuk edecek. Pendikspor 10 maçta topladığı 18 puanla beşinci sırada bulunuyor. Adanapor ise 11 puanla 14.sırada düşme potasının iki basamak üzerinde yer alıyor.

Teknik Direktör Önder Karaveli, “Boluspor karşısında oynadığımız oyunu hafta başından beri futbolcularımızla birlikte gözden geçirdik. Özellikle oyunun hücum tarafında çok daha fazla çalışmamız gerektiği ortaya çıktı. Sadece çalışarak oyunun ofansif  tarafını düzeltmek çok kolay değil. Oyuncu kalitelerinin devreye girdiği bölümler var, içimizden en doğru oyuncularla hücum operasyonlarını değerlendirmeki stiyoruz. Takımla beraber olamayan 4 ofansif oyuncumuz var. Ayrıca sakatlıkları uzun süren futbolcularda bulunuyor. Eksikliklerin dönmesiyle daha güçlü hücum eden bir takım haline geleceğiz. Şimdi elimizdeki oyuncularla Pendikspor maçına çıkıp galip gelmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor