ŞİMŞEK, KUPA SINAVINDA

Adana Demirspor, bugün saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası sınavında Nazilli Belediyespor’u ağırlıyor. Bu haftayı bay geçiren Mavi-Lacivertliler, hafta içinden itibaren bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Adana Demirspor’da tek hedef Nazilli Belediyespor’u yenerek kupada devam etmek.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların oldukça keyifli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella geçen kupa maçında olduğu gibi bu maçta da lig maçlarında yer alamayan futbolculara şans vermesi bekleniyor. Bunların en başında da Gökhan Töre geliyor. Adana Demirspor’a geldiğinden bu yana bir türlü istenilen performansı gösteremeyip takıma giremeyen Gökhen Töre adeta yokları oynuyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı Adıyaman FK maçında 27 dakika süre alan Gökhan Töre bu maçta 1 gol atmıştı. Gökhan Töre’nin yine kupa maçındaki Nazilli Belediyespor maçında süre almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknik Direktör Montella, son antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim için hem lig hem de kupa önemli. Avrupa’ya gitmek için ikisinden birine ihtiyacımız var. Bunun bilinciyle sahaya çıkacağız. Bugün oynayacağımız Nazilli Belediyespor’u yenerek bir üste çıkmak istiyoruz. Daha sonra Cuma günü ligde Alanyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak Dünya Kupası arasına galibiyetle girmek istiyoruz. Arayı da en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır halde gireceğiz” diye konuştu. Öte yandan Adana Demrispor’da Dzyuba ile karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedildiği ve yolların ayrıldığı belirtildi. Adana Demirspor-Eşin Group Nazilli Belediyespor maçını Emre Kargın yönetirken, Sezgin Çınar ve Murat Şener yardımcılıklarını, Şevket Teker ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor