MEHMET ÇİLOĞLAN istatistiklerde zirvede

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 6 maçta 16 puan toplayarak ligin lideri olan Adana 1954 FK’nın takım kaptanlarından Mehmet Çiloğlan, ortaya koyduğu istatistikleriyle bu sezona da süper bir başlangıç yaptı. Deneyimli oyuncu özellikle asistleriyle ligin en iyisi olduğunu gösterdi.

MEHMET ÇİLOĞLAN’DAN 24 MAÇTA 6 GOL 30 ASİST

Adana 1954 FK’nın ele avuca sığmayan, saha içindeki liderlik özelliğiyle takıma pozitif katkılar sunan Mehmet Çiloğlan, turuncu beyazlı forma altında geçtiğimiz hafta sonu 24. Karşılaşmasına çıktı. Tecrübeli oyuncu özellikle asistleriyle ligin en iyisi olduğunu gösterirken izleyenleri de adeta mest etti. Çiloğlan, toplamda 6. Golünü atarken 30 gol pası vererek istatistiklerde zirveye yerleşti.

BU SEZONDA KALDIĞI  YERDEN DEVAM EDİYOR

Turuncu Beyazlılar son olarak deplasmanda 5 Temmuz İskenderunspor’u tek golle geçerek liderliğini sürdürdü. Mehmet Çiloğlan ise bu sezona da süper başlangıç yapmasını bildi. Çiloğlan, geride kalan 6 maçta takımının attığı 11 golün 5’nde gol pası verdi, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Ayrıca deneyimli oyuncu son oynanan Gaziantepgücü ve 5 Temmuz maçlarında 3 asistlik katkı sundu.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor