ADANALILAR HAFTA SONUNU MUTLU VE COŞKULU GEÇİRDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun nikahında şahitlik yaptı, çeşitli etkinliklere katıldı.

 

İKİ Siyasi parti lideri ve İstanbul Belediye Başkanı, gündüz Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yaptığı hizmetlerin açılış ve yapacağı hizmetlerin temel atma törenine katıldı. Ekrem İmamoğlu ayrıca kendi adını taşıyan İmamoğlu ilçesine ve Ceyhan’a da giderek burada halkla buluştu, görüşmelerden çok büyük heyecan duyduğunu söyledi.

 

(HABER MERKEZİ)- Adanalılar, hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu’nu, açılış, temel atma ve düğün törenlerinde karşılayarak, mutlu ve coşkulu bir hafta sonu geçirdi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından yapımı tamamlanan ve temeli atılan hizmetlerle ilgili düzenlnen törende konuşan  Kılıçdaroğlu, “Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandık gelecek, sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız. ‘Bugün gitmesem de olur, oy kullanmasam da olur’ sakın demeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın”diyerek, her oyun demokrasi için yararlı olacağını belirtti.

“Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok ama çok yararı var. Oy kullandığınız zaman demokrasi gelecek. Oy kullandığımız zaman güzellik gelecek. Oy kullandığınız zaman kadın-erkek eşitliği gelecek. Oy kullandığınız zaman temiz bir çevre gelecek. Oy kullandığınız zaman güçler ayrılığı ilkesi gelecek. Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz. Ve oy kullandığınız zaman Türkiye’de Cumhuriyet tarihine altın harflerle bir sonucu yazdıracaksınız.” Diyen ve seçmenlerin sandığa gitmesi gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu şöyle dedi;

“Hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz. Sakın ola ki, seçim sırasında, ‘Bu sefer de gitmeyeyim, oy kullanmayayım’ demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin”

SONER ÇETİN: YERELİ BİZE BIRAKIN, ÜLKEYİ YÖNETMEK DE SİZLERE AİT

Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de “Sekiz buçuk yıldan bu yana; gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. Yola çıkarken; halkımıza ve sizlere söz verdik. Yedinci ayda ilk toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdik. O günden sonra da her sene bir açılış töreni ile işte geldik sekizinci yılda sekizinci toplu açılış ve temel atma törenine” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Dünyanın en mutlu insanıyım. Çünkü Türkiye’nin iki büyük lideri. Muhtemelen biri Türkiye’nin Cumhurbaşkanı, diğeri de Başbakanı olacak. Burada el ele bizim toplantımızı şereflendirdiler”

Çukurova Belediyesi’nin borcu olmadığını söyleyen Çetin, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Borçlu bir belediye teslim aldığımızı biliyorsunuz. Hiçbir zaman şikayet etmedik. Elimiz kolumuz bağlı demedik. Mazeretlerin arkasına sığınmadık. Çukurova Belediyesi, Türkiye’nin belki de ender, borçsuz belediyelerinden biri haline gelmiştir. İki büyük liderimiz burada. Değerli genel başkanlarımız, yereli bize bırakın. Millet İttifakı’nın, millet masasının değerli belediye başkanlarının hepsi; gece demeden, gündüz demeden çalışıyor. Ve sizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar. Ülkeyi yönetmek de sizlere ait. Biz de sizlerin arkanızdayız. Sonuna kadar da arkanızda olacağız. Ve ülkeyi aydınlık günlere hep birlikte taşıyacağız.”

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin; 14 projenin temelini attı, 23 projenin de toplu açılışını yaptı.

Törenin ardından sanatçı Ferhat Göçer, Çukurovalılara adeta müzik şöleni verirken törene büyük coşku ve renk kattı

İMAMOĞLU, CEYHAN VE İMAMOĞLU’NDA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Adana‘nın Ceyhan ve İmamoğlu ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Adana’ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, önce Ceyhan Belediyesi’ni ziyaret etti.  İmamoğlu, burada Belediye Başkanı Hülya Erdem ve partililerle bir araya geldi. Daha sonra İmamoğlu ilçesine geçen Başkan İmamoğlu, Belediye Başkanı Kasım Karaköse‘yi ziyaret etti. Belediye binası önünde konuşma yapan İmamoğlu, “Bizi haksız yere mahkum etmek isteyen insanlara, 2019 yılında İstanbullu, nasıl cevap verdiyse misli misli 2023’te de cevabını tokat gibi verir. Dolayısıyla hiçbir sıkıntı yok. İşimize devam ediyoruz. Göğsünüzü gere gere diyebilirsiniz. İstanbul’da bizim ilçemizin ismini taşıyan bir delikanlı var. O delikanlıyı hanenizin bir evladı kabul edin. Sizleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim” dedi. Kasım Karaköse tarafından seçimden hemen sonra İmamoğlu ilçesine davet edildiğini ancak bugün ziyaret etme fırsatı bulduğunu kaydeden Başkan İmamoğlu, “İmamoğlu tabelasının altında bir fotoğraf çektireceğim. O benim çocukluk hayalim” diye konuştu. Ekrem İmamoğlu, daha sonra belediye binasında partililer ve belediye çalışanları ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE MERAL AKŞENER NİKAH ŞAHİDİ OLDUN

Adana’daki liderler zirvesinden sonra akşam da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun nikah töreninde nikah şahitliğini Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar ve Betül Özen’in nikah törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, Millet İttifakı belediye başkanları ve çok sayıda milletvekili katıldı. Seçkin davetlililerin katıldığı düğünde salon konukların çoğunluğu ve çelenklerin çokluğu dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kıydığı nikahta, çiftin nikap şahitliğini de Kılıçdaroğlu ve Akşener yaptı. Çifte mutluklar dileyen Akşener, “İki anneniz iki babanız oldu. İnşallah ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz ama ben sayısına karışmıyorum, siz kendiniz karar verin. Bir yastıkta kocayın. Birbirinizi sevin, sayın. Üç ‘s’ var. Bir de sabır var” dedi.

ÇİFTE NİKAH CÜZDANINI KILIÇDAROĞLU VERDİ

Çifte nikah cüzdanlarını veren Kılıçdaroğlu ise şunları söyledi:

“Burada olmaktan son derece mutluyum, böylesine güzel bir nikaha tanıklık etmek, benim için de keyifli bir gün, keyifli bir akşam. Anne mutlu, baba mutlu, sizler mutlusunuz ve bizler de mutluyuz. Güzel çocuklarınız olsun, o güzel çocuklarınız çağdaş uygarlığı yakalamak için mücadele etsin. Arada bir kavga edeceksiniz, ama barışmayı ihmal etmeyin. Birbirinize karşı sorumluluklarınız artacak sorumluluklarınızı bilin. Annelerinize, babalarınıza, evlatlarınıza her zaman sevgiyle, saygıyla yaklaşın. Aile cüzdanını, evin gerçek patronuna yani hanıma takdim edeceğim. Mutlu olun.”

 

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor