ADANA DEMİRSPOR İLK YARIYI 3.TAMAMLADI

Dünya Kupası için verilen ara nedeniyle Süper Lig’in ilk yarısı 14.hafta itibarı ile tamamlandı. Fenerbahçe’nin lider olduğu ilk yarıyı Adana Demirspor 24 puan ve averajla 3.sırada tamamladı. Ligin ikinci yarısı 23 Aralık tarihinde kaldığı yerden devam edecek.  Mavi-Lacivertliler ligin ikinci yarısına kendi sahasında Vavacars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Adana Demrispor, oynadığı 13 karşılaşmadan 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 24 gol atarken, kalesinde de 14 gol gördü.

Adana Demirspor, Alanyaspor beraberliği sonrası Teknik Direktör Vincenzo Montella, Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek ara için takıma izin verdi. İzin öncesi tesislerde son antrenmanı yapan Mavi-Lacivertliler’de, Montella her oyuncuya bireysel program verdi. Montella, oyuncularına izin yapacakları dönemde iyi dinlenmeleri ve beslenmelerine dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Adana Demirspor, son gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Dünya Kupası nedeniyel lige verilen aradan dolayı izne ayrıldı” ifadelerine yer verildi.

Adana Demirspor, Süper Lig’in 14.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Mavi-Lacivertliler, yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Adana Demirspor ligde oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Mavi-Lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 2 karşılaşmayı da kazandı. Adana demirspor oynadığı son 12 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor