ŞİMŞEK TRANSFERDE BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Adana Demirspor’da geçtiğimiz hafta Rus golcü Artem Dzyuba ile yolların ayrılmasından sonra forvet bölgesine bir dünya yıldızını transfer etmek istiyor. Mavi-Lacivertlilerin gündemine gelen ilk isim Luis Suarez ve Hulk.

Sezon öncesi Mario Balotelli ile, geçtiğimiz hafta ise Artem Dzyuba ile yollarını ayıran ve Süper Lig’e 2 sezondur yaptığı transferlerle damga vuran Adana Demirspor, golcü transferi için harekete geçti. Başkan Murat Sancak, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı, “Mario Balotelli takımdan erken gitseydi, listemizde Luis Suarez, Cavani, Pato ve Hulk gibi bazı oyuncular vardı. Bunlarla görüşmeler yapacaktık ama Mario bizi o kadar oyaladı ki kimseyle görüşemedik.”

Başkan Sancak, Hulk ve Suarez’in Adana Demirspor’a transfer olacağı yönündeik haberler için, “Bu saydığınız isimler herkesin hayalindeki oyuncular. Ama dediğim gibi hayal. Mario Balotelli de hayaldi, gerçek oldu. Doğru, tabiki her futbol adamı böyle isimleri kadroda görmek ister. Ama şu anda bu iki oyuncu ile herhangi bir girişimimiz yok açıklamasında bulundu. Galatasaray’da oynayan Bafetimbi Gomis’in transferi hakkında Başkan Sancak, “Ben Gomis’i gerçekten esverim. Çok iyi bir çocuk, fakat Gomis ile ilgilenmiyoruz. Bunu söylemiş olayım” ifadelerini kullandı. Başkan Murat Sancak, Yunus Akgün ile ilgili olarak da, “Yunus inşallah Galatasaray’da başarılı olur. Bence Galatasaray taraftarı Yunus Akgün’e sabretmeli. Şu anda Galatasaray’ın oyuncusu ama ona kapımız her zaman açıktır” diye konuştu. (ÖZEL HABER)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor