KAPLAN GEÇMİŞİNİ ARIYOR

 

Adanaspor, geçen sezonun da gerisinde kaldı. Turuncu-Beyazlılar, bu sezon ligde 13 maçlık seride 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi alıp 14 puan toplayabildi. Adanaspor, oynadığı maçlarda rakiplerine 20 gol atarken, kalesinde de 21 gol gördü. Geçen sezonun aynı döneminde yine 13 maçlık seride 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 de yenilgi alıp, 18 puan toplamayı başarmıştı. Turuncu-Beyazlılar, söz konusu karşılaşmalarda 16 gol atmasına karşın, kalesinde 17 gol görmüştü.

Son iki sezonda büyük sıkıntılar yaşayan ve geçen sezon da son anda kümede kalan Turuncu-Beyazlılar’ın bu sezona da kötü başlaması taraftarları sıkıntıya soktu. Ligin 13.haftasında iki hoca değişikliği ve iki kez de Eyüp Hoca’nın getirildiği Adanaspor’da şimdi yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Eyüp hocayla devam edilecek mi edilmeyecek mi buna yönetim karar verecek. Yaz transfer döneminde yapılan transferlerin çoğundan yararlanamayan Turuncu-Beyazlı taraftarlar yine bütün paraların boşa gittiği yönünde sitemlerini dile getiriyorlar.

Öte yandan Adanaspor, hafta sonu karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmana uzun süredir sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayan Hadi Sacko, Aaron Leya Iseka ve Ahmethan Köse takımla çalışmalara başladı. Bu üç oyuncuyla ilgili son karar maç günü yapılacak antrenmandan sonra karar verilecek. Altınordu maçının biletleri de satışa çıkarıldığı belirtildi. Buna göre Güney Batı 109 TL, VIP 163 TL, Maraton 54 TL, Arjantin Köşe 33 TL, Deplasman 42 TL olarak belirlendi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor