SERDAR DÖNDÜ’NÜN TALEBELERİNDEN SÜPER START

Adana Vefaspor’un U18 takımı Beyaz Grupta sezona muhteşem bir başlangıca imza attı. Oynadığı 7 maçta 19 puan toplayarak zirvede yer alan sarı siyahlılar, 19 takımlı ligde en fazla gol atan(30) ve en az gol yiyen(2) ekip olarak istatistiklerde öne çıktı.

HEDEF AYNI BAŞARIYI TEKRARLAMAK

Geçen sezon U18 Liginde Türkiye şampiyonluğu kazanan Adana Vefaspor takımı bu sezonda aynı başarıyı tekrar ederek bir ilke imza atmanın planlarını yapıyor. Bu doğrultuda sezona start veren sarı siyahlılar, oynadığı 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alarak 19 puanla en yakın takipçisi Çukurova Demirspor’un 2 puan önünde zirvede yer alıyor. Vefaspor 8. Haftayı ise Kozanspor’un ligden çekilmesiyle nedeniyle maç yapmadan geçirecek.

SON MAÇTA 11 GOL RAKİP AĞLARI ATILDI

Adana Vefaspor U18 takımı son oynadığı Sarıçam Belediyespor karşılaşmasını 11-0 gigbi çok farklı skorla kazanarak adeta gövde gösterisi yaptı. Rakibine 90 dakikada büyük üstünlük kuran ve attığı gollerle averajını da düzelten sarı siyahlılar sezonun en farklı galibiyetini de elde etmiş oldu. Bu sezon da bireysel ve takım oyununa uygun oyuncu grubuyla Adana Vefaspor şampiyonluk ipini yeniden göğüslemek istiyor.

DÖNDÜ: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Genç teknik adam her geçen hafta çok daha iyi bir tempo yakaladıklarını belirterek, “Tabiki üzerimizdeki sorumluluğu çok iyi biliyoruz. Geçen sezon yaşadığımız o tarihi anları yeniden tekrar etmek için varımızı yoğumuzu sahaya vereceğiz. Oyuncularım sahaya sadece yeteneklerini koymuyor karakterlerini de yansıtıyor. Bu sezonda camiamıza şampiyonluk armağan etmekten başka bir amacımız yok” ifadelerini kullandı. ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor