KAPLAN GALİBİYETE ODAKLANDI

Adanaspor, bugün saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını bugün sabah yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Adanaspor-Altınordu maçını Abdullah Buğda Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu, Mehmet Akıncık yaparken, Oğuzhan Uğurlu da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Adanaspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçlar camiayı üzmüştü. Kupada Samsunspor maçı mağlubiyetinden sonra Teknik Direktör Önder Karaveli ile yollar ayrılmış takımın başına tekrar Eyüp Arın getirilmişti. Eyüp Arın’la çıkılan Erzurumspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 10 dakikada yediği 3 golle sahadan 3-2 mağlup olmuş ve kötü gidişe dur diyememişti. Bugün oynanacak Altınordu maçına tüm konsantre ile hazırlanan Adanaporlu futbolcular bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacaklarını ve taraftarlarını mutlu edeceklerini söylediler. Turuncu-Beyazlılar’da sakatlıkları dolayısıyla takımdan uzak kalan Hadi Sacko, Aaron Leya Iseka ve Ahmethan Köse takıma birlikte çalışmalara katılarak tempoya ayak uyudrmaya çalışıyorlar. Özellikle Ahmethan Köse’nin antrenmanlarda oldukça hırslı ve istekli olduğu gözleniyor. Bu üç oyuncuyla ilgili son kararı Teknik Direktör Eyüp Arın’ın maç saatine kadar vereceği belirtildi.

Teknik Direktör Eyüp Arın’ın antrenmanlarda futbolcularla tek tek ilgilendiği gözlendi. Eyüp Arın’ın futbolcuları sık sık uyararak daha dikkatli olmaları gerektiğini ve Altınordu’nun zayıf bir rakip olmadığını söyleyerek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız rakibimizin üstün tarafları da var, zayıf tarafları da. Biz rakibimize değil, kendimize bakmalıyız. Erzurumspor karşısında yaptığımız hataları yapmamalıyız. Hafta içerisinden beri yaptığı antrenmanlarda futbolcularıma Erzurum karşısında yaptıkları hataları anlattım. Onların daha dikkatli olmalarını ve maça konsantre olmalarını istedim. Onlar da bana taraftarlarımızı çok üzdük. Artık onları üzmeyeceğiz. Bunun için de bu maçı kazanarak haftayı bay geçireceğimiz önümüzdeki haftaya rahat girmek istiyoruz” dediler. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor