KAPLAN YARIN TOPLANIYOR

Bu haftayı maç yapmadan geçirecek olan Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, 2-1 kazanılan Altınordu maçı sonrası futbolcularına 3 günlük izin vermişti.

Turuncu-Beyazlılar 3 günlük iznin ardından yarın Çatalan Tesisleri’nde Eyüp Arın yönetiminde bir araya gelerek Göztepe maçı hazırlıklarına başlayacak. Sako ve Burak Çamoğlu’nun da yarın yapılacak antrenmanda takımdaki yerlerini alması bekleniyor. Altınordu karşısında aldığı galibiyetle kendi sahasında yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Göztepe maçını kazanarak deplasman fobisini de yenmek isteyecek.

Deplasmanda bir türlü galibiyet alamama futbolcular üzerinde de olumsuz etki yarattığını söyleyen Eyüp Arın, “Gözlemlediğim kadarıyla bazı deplasman maçlarında çok iyi oynamamıza rağmen bireysel hatalar ve sonlarda düşen tempodan dolayı bir türlü istenilen sonuçları alamadık. Oynayacağımız Göztepe ile puanlarımız aynı, bizim averajımız onlardan daha iyi. İlk yarının son haftalarına yaklaştığımız bugünlerde kalan maçlardan iyi sonuçlar alarak araya mutlu girmek istiyoruz. Ara transferde de birkaç takviye ile bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor