ADANA 1954 FK PUAN FARKINI 6’YA ÇIKARDI

Kerem Yılmaz’ın 1 gol 1 asistle oynadığı maçta lider Adana 1954 FK, sahasında Silifke Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek üst üste 7. Galibiyetini aldı. Turuncu Beyazlılar, rakipleriyle olan puan farkını ise 6’ya çıkarttı.

STAT HINCAHINÇ DOLUYDU

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta yer alan temsilcilerimizden Adana 1954 FK, 9. Hafta maçında sahasında Silifke Belediyespor’u çok üstün bir futbolla 2-0 yenerek puanını 26’a yükseltti. Rakiplerinin de puan kaybıyla turuncu beyazlılar haftayı karlı kapatan ekip oldu. Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan mücadele dolu tribünler altında oynandı ve maç sonunda büyük bir coşku yaşandı.

MENDERES KUTLU ÇOK MUTLU

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu çok mutlu.. Maç öncesi ve sonrası mutluluğu yüzünden okunan Başkan Kutlu, 90 dakika boyunca destek veren turuncu beyazlı taraftarlara teşekkürlerini iletti. En yakın rakiplerine gol pozisyonu dahi vermediklerinin altını çizen Kutlu, “ Sezonun en rahat maçlarından biri oldu. Topa sahip oranımız bu karşılaşmada çok belirleyici oldu. Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

KEREM YILMAZ YILDIZLAŞTI

Turuncu Beyazlıların orta saha oyuncularından Kerem Yılmaz,90 dakika boyunca durmak bilmedi, sergilediği performansla şapka çıkarttı. Karşılaşmada şahane bir gole imza atan genç oyuncu Ahmet Bener’in attığı golde ise asist yaptı. Homurluspor maçında da gol kaydeden Kerem üst üste 2’nci golünü kaydetti. Kerem Yılmaz’ın Adana 1954 FK orta sahasına dinamizm getirdiği net şekilde belli oldu.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor