ŞİMŞEK TAT VERMİYOR

Adana Demirspor, Dünya Kupası’na verilen arada hazırlıklarını Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm bölgesinde sürdürüyor. Mardan Stadı’nda Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile hazırlık maçında karşılaşan Mavi-Lacivertliler, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

A Spor’dan canlı yayınlanan maçta Teknik Direktör Vincenzo Montella karşılaşmaya Vedat Karakuş, Svensson, Manev, Ata Öztürk, Rodrigues, Ndiaye, Bjarnason, Erhun Öztümer, Onyekuru, Belhanda ve Gulbrandsen ilk 11’i ile başladı. 8.dakikada Fortuna Sittard Paul Gladon’un attığı golle 1-0 öne geçerken, Adana Demirspor 28.dakikada Onyekuru ile beraberliği yakaladı. Hollanda ekibi 38.dakikada Umaro Embalo’nun golüyle tekrar öne geçti ve Adana Demirspor devre arasına 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Mavi-Lacivertliler’de Montella ikinci yarıda değişiklikler yaparak oyuna başladı. Değişikliklerden sonra oluşan 11 şöyle oluştu: Vedat Karakuş, İsmail, Manev, Semih Güler, Berk Yıldız, Gökhan İnler, Stambouli, Ba, Gökhan Töre, Akintola ve Emre Akbaba oldu. İkinci yarıda her iki ekibin çabaları gol getirmeyince maçta ilk yarıda atılan gollerle 2-1 Fortuna Sittard’ın galibiyetiyle sona erdi. Bu arada, Fortuna Sittard’da Burak Yılmaz, Adana Demirspor maçında ilk 11’de görev aldı. Kaptan olarak sahada yer alan Burak, 8’inci dakikada Paul Gladon ve 38’inci dakikada Umaro Embalo’nun kaydettiği gollerin asistini yaptı. Ayrıca Nuri Akşit de, mücadelenin 80’inci dakikasında Inigo Cordoba’nın yerine oyuna dahil oldu.. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor