EYÜP ARIN: GÖZTEPE MAÇINDA ŞANSSIZDIK

Adanaspor’da hafta sonu Ankara deplasmanında oynanacak Keçiörengücü maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde start verdi.  Antrenmanda Evren Korkmaz’ın sakatlığının nüksetti, tedavisine hemen başlandığı bildirildi.

Antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Göztepe karşısında yakaladığımız pozisyonları gole çevirseydik sonuç daha farklı olurdu. Bir de top sizi sevecek. Ogün top bizi sevmedi. İlk yarının sonlarında ve maçın sonlarında yakaladığımız pozisyonlar kale dibinde vurduğumuz toplar ya direğe çarptı, ya da rakibin defans oyuncuları çizgi üzerinden çıkardı” dedi.

Eyüp Arın geçen haftaki galibiyetin üzerine bu hafta da galip gelmedik istediklerini belirterek, “Üzgünüz kazanamadık ama yine yolumuza devam edeceğiz. Çözmemiz gereken önemli savunma hatalarımız var, onları çözmeye çalışacağız. Pozisyon üretme noktasında her iki takım da sıkıntı yaşadı. Bu tür maçlarda bu kadar net pozisyonları değerlendiremezsek sıkıntı yaşayacağımız belliydi. Üzgünüz kazanamadık ama yine yolumuza devam edeceğiz. Gereken önemli savunma hatalarımızı çözmeye çalışacağız.  Bir de benim için en önemli olanı oyuna sonradan girip bir dakika sonra gol atan Ahmethan Köse’nin performansı. İnşallah bundan sonra daha iyi olup takıma daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu maçı unuttuk, şimdi hafta sonu oynayacağımız zorlu bir Ankara Keçiörengücü maçını düşünmeye başladık. Rakibimiz şu anda üçüncü durumda ve iyi kadroları var. Zorlu bir doksan dakika daha bizleri bekliyor. İnşallah oradan da iyi bir sonuç alıp ligin son iki haftasına daha rahat girmek istiyoruz. Ankara Keçiörengücü maçından sonra kendi sahamızda Altaş Denizlispor’u ağırladıktan sonra deplasmanda oynayacağımız Yılport Samsunspor maçıyla ilk yarıyı noktalayacağız” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor