EYÜP ARIN; İYİ OYNADIĞIMIZ MAÇI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Ankara Keçiörengücü maçını değerlendirdi. Eyüp Arın, “İyi oynadığımız bir maçtı, kaybetmeyi hiç bir şekilde haketmedik, maçın hakkı beraberlikti” dedi.

Arın, iyi oynadıkları bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Keçiörengücü’ne karşı bir hafta boyunca çalıştıklarına dikkati çeken Arın, “Rakibimiz Ankara Keçiörengücü gerçekten ligin istikrarlı ve teknik heyetiyle de iyi giden bir ekip. Maçın ilk yarısında iyiydik. Pozisyon zenginliğimiz, üretkenliğimizi değerlendiremememizin dışındaki her şey olumluydu. Ancak kaçırdığımız penaltı bizi zor durumda bıraktı” dedi.

İkinci yarıya daha kontrollü bir oyunla başladıkları anlatan Arın, sözlerini şöyle tamamladı, “Bizim hastalığımız haline gelen bir duran toptan yediğimiz golle geriye düştük. Daha sonraki dönemlerde oyuncu değişiklikleriyle biraz daha risk alarak oynamaya çalıştık. Fakat Ankara Keçiörengücü skoru bulduktan sonra hem oyunu soğutmasını bildi hem de oyunda topu tutmasını bildi. Skoru korumayı çok iyi becerdi. Aldığımız risklerle rakibe geniş alanlar bıraktık. Rakibimiz de bu sayede pozisyonlar üretti fakat onlar da bunu değerlendiremedi. Bu maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı bizim için siyahla beyaz gibiydi. Oyuncularımı yine de bugün verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.  Bu arada Adanaspor, 19 Aralık Pazartesi günü kendi sahasında karşılaşacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla start verecek. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor