ŞİMŞEK TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Adana Demirspor, Antalya’daki kamp hazırlıklarını tamamlayarak Adana’ya gelerek burada devam etti. Dünya Kupası’na verilen arada hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertliler, Sampdoria ile kozlarını paylaşacak. Bugün saat 17.30’da özel maçta karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’da tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu arada karşılaşmanın biletlerinin satışı da devam ediyor. Üst tribünlerin satışa kapalı olacağı belirtilirken, kombineler de geçerli olacak. Bilet fiyatları da Batı Alt 70 TL, Maraton 50 TL, Kale Arkası 30 TL olarak belirlenmişti.

Ligde 25 Aralık’ta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, Dünya Kupası için verilen arada 4 hazırlık maçı oynadı. Mavi-Lacivertiller bu hazırlık maçlarından ikisini kaybederken, birinde berabere kaldı diğerinde ise galip geldi. Adana Demirspor, hazırlık maçlarında Maccabi Tel-Aviv’e 6-3, Fortuna Sittard’a 2-1 yenilirken, FK Lipeja’yı 5-0 yenerken, Galatasaray ile de 2-2 berabere kaldı.

BAŞKAN SANCAK’TAN TARAFTARLARA SİTEM

Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bugün oynanacak Sampdoria maçı için taraftarlara sitem etti. Sancak yaptığı açıklamada, “Evet arkadaşlar 15’inde hazırlık maçımız var, ama maalesef kombine hariç satılan 650 bilet. Üstelik İtalya’nın en iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Bu da bize şunu gösteriyor; ne şampiyonluk ne de Avrupa’yı hedeflememiz lazım. Yok erken saat vs. transfer beklememek lazım o zaman” ifadelerini kullandı. Başkan Sancak, işadamlarına da çağrıda bulunarak, “Adanalı işadamlarından ricam maça gelmek isteyenlere izin verin ve hatta  sizler de gelin. Çalışanlarla beraber süper motivasyon olur ve bunu gelenek hale getirirseniz Adana için mücadele eden, reklamını yapan markaya sahip çıkarsanız size de muazzam faydası olur süreç içerisinde” diye sözlerini paylaştı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor