ŞİMŞEK SON NEFESTE YAKALADI: 2-2

Adana Demirspor, Dünya Kupası arasında İtalya Seri A ekiplerinden Sampdoria ile evinde karşılaştı. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan maçta ilk yarıyı 2-1 geride kapatan Mavi-Lacivertliler, 90+5’te bulduğu golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sampdoria’nıng ollerini 34.dakikada F.Caputo ve 37.dakikada J.Murillo kaydederken, Adana Demirspor’un gollerini ise 27.dakikada Berk Yıldız ve 90+5’te Gökhan İnler kaydetti.

Karşılaşmayı Ali Yılmaz, Fatih Karatağ ve Niyazi Atakan Ataseven üçlüsü yönetti. Adana Demirspor müsabakaya Ertaç Özbir, Samet Akaydın, İsmail Çokçalış, Semih Güler, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Akintola, Berk Yıldız, Emre Akbaba ve Onyukuru 11’yle çıkarken,  Sampdoria ise Audero, Amione, Murillo, Colley, Leris, Vieria, Verre, Rincon, Augello, Gabbiadini, Caputo 11’yle çıktı.

Karşılaşmanın 27.dakikasında Berk Yıldız’ın golüyle 1-0 öne geçen Adana Demirspor, golden sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip 33.dakikada Caputo’nun ve 37.dakikada Murillo’nun golleriyle devre arasına 2-1 önde. İkinci yarının başlangıcında ve devamında iki takımda birçok oyuncu değişikliği yaptı. Karşılaşmanın 90+5.dakikasında ikinci yarıda oyuna giren Gökhan İnler Adana Demirspor’un iknici golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka da 2-2 berabere sona erdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor