ŞİMŞEK TEK VÜCUT

Adana Demirspor, Perşembe günü hazırlık maçında karşılaştığı Sampdoria maçında 90+5.dakikada Gökhan İnler’ni attığı golle beraberliği yakalamıştı. Golden sonra futbolcuların birbirlerine kenetlenmesi takım ruhunu gösterdi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella, Sampdoria maçında ilk yarıda yedek ağırlıklı oyuncularla çıktı. Bu oyunculardan yeterli verimi alamayınca ikinci yarıda as oyuncularını alarak oyunda dengeyi sağladı. Daha sonra oyunun hakimiyetini eline alan Adana Demirspor, birçok gol pozisyonu yakalamasına rağmen bunlardan yararlanamadı. Mavi-Lacivertliler’in ilk yarıda Rodrigues, ikinci yarıda ise Belhanda’nın şutları direğe takıldı. İkinci yarıdaki futbollarıyla Adana Demirsporlu futbolcuların çoğu lige hazır olduklarını gösterdiler.

Öte yandan Adana Demirspor’u zorlu bir süreç bekliyor. Mavi-Lacivertliler önce 22 Aralık Perşembe günü kupa maçında Çaykur Rizespor ile oynadıktan sonra sırasıyla 25 Aralık Pazar günü Karagümrük, 29 Aralık Perşembe  günü Beşiktaş ile oynayacak. Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Önce oynayacağımız kupa maçında Çaykur Rizespor’u yenip kupaya devam etmek istiyoruz. Daha sonra ise kendi sahamızda Karagümrük’le oynadıktan sonra İstanbul deplasmanına gidip Beşiktaş ile oynayacağız. Bu iki maçtan da galip gelmek istiyoruz. İnşallah bunu başarır hedefimiz olan Avrupa’ya gitmek için bir adım daha ilerlemiş oluruz” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor