KAPLAN, İLK YARIDA YIKILDI: 3-2

Adanaspor’da kötü gidiş Altaş Denizlispor karşısında da devam etti. Daha üçüncü dakikada Oğuz Yılmaz’ın şok golüyle başlayan Adanaspor, 17.dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle birden bire 2-0 yenik duruma düştü. Golden sonra  toparlanan Adanaspor, 19.dakikada Hakkı Türker ve 37.dakikada Hadi Sacko’nun golleriyle durumu 2-2’ye getirse de 1 dakika sonra konuk ekibin Kevin Mayi’nin ayağından kazandığı gole engel olamadı.

Adanaspor’da 21.dakikada kaleci Hasan Hüseyin Akınay sakatlanarak yerini Özer Enes Soylu oyuna dahil oldu. Adanaspor’da, savunma hataları Denizlispor karşısında da devam etti. Yenilen 3 gol de savunma hatasından oldu. Turuncu-Beyazlılar, 2-2’yi yakaladıktan sonra santra vuruşundan sonra iki saniye sonra kalesinde üçüncü golü gördü. Bu da gösteriyorki Adanaspor, bu savunma ve kalecilerle ligi bitiremeyecek. Şimdi önlerinde daha zorlu bir maç bulunuyor. Önümüzdeki hafta deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Can Cengiz (**), Emrah Ünal (**), Hüseyin Aylak (**)

ADANASPOR: Hasan Hüseyin Akınay (*) (Dk.21 Özer Enes Soylu *), Ferhat Katipoğlu (*), Yiğithan Güveli (*), Hüseyin Öztürk (*), Emre Kaplan (*), Hakkı Türker (**), Youssef Ait Bennasser (*), Hadi Sacko (**) (Dk.51 Burak Çoban *), Pedro Nuno (**), Samul Tetteh (*), Aaran Leya Iseka (*)

ALTAŞ DENİZLİSPOR: Hüseyin Altıntaş (**), Emre Sağlık (*), Hakan Cinemre (**), Oğuz Yılmaz (**), Gökhan Süzen (**), Özer Özdemir (*) (Dk.53 Muhammet Özkal *), Muhammed Gönülaçar (**), Brice Dja Djedje (**), Mustafa Çeçenoğlu (*) (Dk.Berkant Gündem *), Kevin Mayi (**) (Dk.53 Bekir Turaç Böke *), Ömer Şişmanoğlu (**)

GOLLER: Dk.19 Hakkı Türker, Dk.37 Hadi Sacko (Adanaspor), Dk.3 Oğuz Yılmaz, Dk.17 Ömer Şişmanoğlu, Dk.38 Kevin Mayi (Denizlispor)

SARI KARTLAR: Hakkı Türker, Yiğithan Güveli, Ahmethan Köse, Ferhat Katipoğlu (Adanaspor)Brije Dja Djedje, Emre Sağlık (Altaş Denizlispor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Konuk ekip Altaş Denizlispor maça golle başladı. 3.dakikada gelişen konuk ekip atağında Ömer Şişmanoğlu’nun pasını çok iyi değerlendiren Oğuz Yılmaz topu Adanaspor filelerine göndererek durumu 1-0 yaptı.

Altaş Denizlispor 17.dakikada Ömer Şişmanoğlu ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0

19.dakikada Adanaspor, farkı bire indiren golü kaydetti. Hüseyin Öztürk’ün asistini çok iyi değerlendiren Hakkı Türker durumu 2-1 yaptı.

21.dakikada Adanaspor’da sakatlanan Hasan Hüseyin Akınay’ın yerine Özer Enes Soylu’yu oyuna girdi.

37.dakikada gelişen Adanaspor atağında Hüseyin Öztürk’ün pasını çok iyi bir vuruşla topu filelerle buluşturan Hadi Sacko durumu 2-2’ye getirdi.

Golden bir dakika sonra Altaş Denizlispor, Gökhan Süzen’in ortasında topla buluşan Kevin Mayi durumu takımı lehine 3-2’ye getirdi. Bu aynı zamanda ilk yaının da skoru oldu.

51.dakikada Adanaspor’da sakatlanan Hadi Sacko’nun yerine Burak Çoban oyuna girdi.

53.dakikada Altaş Denizlispor’da iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Özer Özdemir’in yerine Muhammet Özkal, Kevin Mayi’nin yerine de Bekir Turaç Böke oyuna dahil oldu.

71.dakikada Altaş Denizlispor üçüncü oyuncu değişikliğini Mustafa Çeçenoğlu’nun yerine Berkant Gündem’i alarak yaptı.

75.dakikada Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın üç oyuncu değişikliği birden yaparak oyuna müdahale etti. Samuel Tetteh, Pedro Nuno ve Yiğithan Güveli oyundan çıkarken, Lamin Jallow, Ahmethan Köse ve Sefa oyuna giriyor.

Bu oyuncu değişiklikleri takımı biraz olsun ateşlese de istenilen gol bir türlü gelmedi ve maçta ilk yarıda atılan gollerle 3-2 konuk ekip Altaş Denizlispor’un maçıyla sona erdi. Bu sonuçla Adanaspor’un evindeki 8 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor