ŞİMŞEK, TUR İSTİYOR

Adana Demirspor, bugün saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Çaykur Rizespor’u yenerek kupada bir üst tura çıkmak istiyor. Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçını Mert Güzenge yönetirken, Süleyman Özay ve Yusuf Bozdoğan yardımcılıklarını, Kutluhan Bilgiç de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-Lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası’na 3.turda dahil olmuştu. Bu turda Adıyaman FK’yi 5-0’lık skorla geçmeyi başaran Adana Demirspor, 4.turda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 4-3 mağlup etmeyi başaran Mavi-Lacivertliler, adını 5.tura yazdırmaya hak kazandı. Rizespor da, kupaya 3.turda dahil olmuştu. Bu turda karşılaştığı Boyabat 1868’i 3-0, 4.turda Kırklarelispor’u da 2-1 yenerek adını 5.tura adını yazdırmıştı. Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçını A Spor saat 19.00’dan itibaren canlı olarak yayınlayacak.

Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam eden Adana Demirspor’da futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Rakibimiz de bizim gibi kupaya 3.turdan başladılar. Onların da kupayı istedikleri kanaatindeyim. Ama biz seyircimiz önünde çıkacağımız bu maçtan galip gelerek adımızı bir üst tura yazdırmak istiyoruz. Kupada hedefimiz gittiğimiz yere kadar gitmek ve fırsat gelirse de kupayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor