KILIÇDAROĞLU DOKTRİNİ ADANA’DA

“Kılıçdaroğlu Doktrini Adana ile Buluşuyor” etkinliği kapsamında Umut Akdoğan ve Yunus Emre, partililerle Adana’da toplantı gerçekleştirdi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-“Kılıçdaroğlu Doktrini Adana ile Buluşuyor” etkinliği kapsamında CHP Parti Meclis Üyesi Hukukçu Umut Akdoğan ve CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre Adana’ya geldi. Wedding Park Point Balo Salonu’nda düzenlenen toplantıya birçok kişi katıldı. Katılanlar arasında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’ta vardı.

Açılış konuşmasını yapan İl başkanı Mehmet Çelebi,şunları söyledi;

“Büyük bir felaketin içerisindeyiz. Eşiği de geçtik artık kendimizi içerisinde bulduk. Başta genel başkanımız olmak üzere tüm partililerimiz yoğun bir biçimde bu duruma son verme ve yeniden kalkınma mücadelesi veriyor. Kısacası bu faşizan, diktatör siyasi iktidardan kurtulmak istiyoruz” dedi.

Çelebi, “İçinde bulunduğumuz durumun önemini bir kez daha duyurmak ve genel başkanımızın çabalarından söz etmek için değerli iki parti üyemiz buraya geldiler” dedi ve sözü CHP Parti Meclis Üyesi Hukukçu Umut Akdoğan’a bıraktı.

“HİÇBİR AYRIM YAPMADAN HERKESLE BİR ARAYA GELMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Toplantıya gelenleri, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı olmasını gönülden diledikleri Kemal Kılıçdaroğlu adına selamladığını dile getiren Akdoğan, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Biz 9 Eylül tarihinden beri Yunus Emre ile yollardayız. Her yerde bu toplantıları yapmaya çalışıyoruz ve partililerimiz ile buluşuyoruz. Biz bize yaptığımız toplantılar haricinde toplumun değişik kesimleriyle buluşmak için çaba gösteriyoruz. Ve herkesle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne kadar köklü olduğunu burada herkes birbirinden daha iyi biliyor”

Akdoğan CHP’nin 14. Kurultayı ve İlk Hedefler Beyannamesi’nde geçen şu cümleye de sözlerinde yer verdi:

“CHP tahakküm ve baskı zihniyetinin milli irade tarafından tasfiye edileceğine, hakkın, adaletin, hürriyetin mutlaka zafere ulaşacağına kesin olarak inanmaktadır.”

Umut Akdoğan’ın ardından CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre’de konuşma yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor