NERJİN CEVHER’DEN YILIN SON KERMESİ

Cemalpaşa Mahallesi Muhtarı Nerjin Cevher, mahallesinin kadınları için her ay düzenlediği kermesinin bu yıl sonuncusunu gerçekleştirdi.

 

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Mahallesinin kadınlarıyla her ayın belirli günlerinde kermes düzenleyen Cemalpaşa Mahallesi Muhtarı Nerjin Cevher, 2022 yılının son kermesini düzenledi. Bunu, yalnızca mahalledeki kadınlara az da olsa destek amaçlı yapan, maddi bir kazanç aramayan Muhtar Cevher, “Bugün de her ay düzenlediğim gibi Cemalpaşa Mahallemizde kermesimiz başladı. Kermes sayesinde hem kadınlarımızla bir araya geliyoruz hem de satış yaparak hane bütçesine az da olsa gelir sağlıyoruz. Bu projeyi başlattığımızdan beri olumlu dönüşler aldık ve kadınlarımız da bu projeyi çok beğendi. O yüzden sürdürmeye karar verdik” dedi.

Mahalle kadınlarıyla birlikte yaptığını ve katılımcı olarak dışarıdan kimseyi almadığını belirten Cevher, ziyaretçi olarak herkesi kermese beklediğini söyledi. Cevher, son olarak şunları dile getirdi:

“Yılın son günlerine geldik. O yüzden bu kermes 2022 yılının son kermesi. Ama umarım 2023 yılında da kermesimizi kadınlarımızla birlikte yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden herkese mutlu yıllar diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor