ADANA DEMİRSPOR TELAFİ PEŞİNDE

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasındat bugün saat 20.00’de İstanbulspor’u ağırlayacak.  Maçı Mete Kalkavan yönetirken, Ceyhun Sesigüzel ve Murat Ergin Gözütok yardımcılıklarını, Mehmet Türkmen de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ligde 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle 27 puan toplayan Adana Demirspor, haftaya 4.sırada girdi. Süper Lig’in 3.haftas ında Fenerbahçe’ye 4-2 yenilen Mavi-Lacivertliler, 11 maçta 5 galibiyet ve 6 beraberlik alırken, 16.haftada Beşiktaş’a deplasmanda 1-0 yenilerek serisini sona erdirmişti. Bu sezon rakiplerine 3 kez üstünlük kurabilen ve 2 beraberlik sonunda 11 puan elde edebilen İstanbulspor ise son sırada yer alıyor.

Adana Demrisporlu futbolcular, “Bugün oynayacağımız İstanbulspor maçını kazanarak tekrar bir seri yakalamak istiyoruz. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, bizim için önemli olan bizim durumumuz. Geçen hafta aldığımız Beşiktaş yenilgisini unutmak ve taraftarlarımıza da unutturmak istiyoruz. Onun için bugün stada gelen taraftarlarımıza güzel bir futbol ve galibiyet alarak onları evlerine mutlu göndermek istiyoruz” dediler. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor