ŞİMŞEK’TE ŞİMDİKİ HEDEF BAŞAKŞEHİR

Adana Demirspor, ligin 18.haftasında bugün saat 17.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Başakşehir ile oynayacak. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetirken, yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Ali Saygın Ögel yapacak. Çağdaş Alaty da maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, antrenmana gelerek futbolcularla bir süre görüştü ve çalışmaları yerinde takip ederek teknik heyet ve futbolcuları İstanbulspor karşısında alınan 6-0’lık galibiyetten dolayı kutladı. Futbolcular da, “Başkanımız Murat Sancak antrenmanımıza gelerek bizlere moral aşıladı. Biz de başkanımıza Başakşehir’i yenerek en güzel hediyeyi vermek istiyoruz” diye konuştular.

Bursa Bölgesi hakemi Arda Kardeşler, Adana Demirspor’un bugüne kadar 7 maçını yönetti. Mav-Lacivertliler bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı. Geçen sezon İstanbul’da oynanan Başakşehir-Adana Demirspor maçını yöneten ve son saniyede skandal bir penaltı kararı veren Arda Kardeşler yine Başakşehir-Adana Demirspor maçına atandı. Bu atamanın da Adana Demirspor camiası tarafından eleştirilerek böyle bir maçta yine aynı hakemin atamasını skandal olarak ifade ettiler.

Ligde topladığı 30 puanla dördüncü sırada bulunan Adana Demirspor, 31 puanla bir üst sırasında yer alan Medipol Başakşehir karşısında galip gelmeye çalışacak. Geride kalan hafta İstanbulspor’u 6-0 yenerek bu sezonki en farklı galibiyetini elde eden Mavi-Lacivertliler, zirve yarışını sürdürmek için 3 maçtır yenilmeyen rakibine üstünlük kurmaya çalışacak. Adana Demirspor, geçen sezon ilk maçta 2-1 yenildiği Başakşehir’i ikinci karşılaşmada aynı skorla mağlup etmişti.  (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor