YUSUF ERDOĞAN ŞİMŞEK’TE

Adana Demirspor, ilk transferini Trabzonspor’dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan 2.5 yıllık sözleşme imzalatarak yaptı.

Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, Trabzonspor forması giyen tecrübeli oyuncu Yusuf Erdoğan ile 2.5 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır” denildi. Yapılan anlaşmaya göre Adana Demirspor şarta bağlı bonus olarak Trabzonspor’a 100 bin Euro+KDV ödeme yapacka. Ayrıca, Yusuf Erdoğan’ın sözleşmesi devam ederken üçüncü bir kulübe geçici veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde, Adana Demirspor’un elde edeceği transfer gelirinin yüzde 50’si Trabzonspor’a ödenecek. Başkan Murat Sancak, transfer gündemi ile ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar, evet söylediğimin hala arkasındayım. Daha önce görüşmeler yapılmış bir noktaya gelmiş transferi yapıyoruz, daha büyük sesle bu düzene karşı gelmek için güçlü olmak zorundayız. Ki bizi yemesinler… Anlamayanlar anlasın” dedi.

Bu arada Adana Demirspor, Cuma günü kendi evi ve seyircisi önünde oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına da Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla start verdi. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Mavi-Lacivertliler, evinde oynadığı 8 maçta 20 puan toplayarak büyük başarıya imza attı. Adana Demirspor, geride kalan 18 maçta 33 puan topladı, bunların 20’sini kendi sahasında oynacağı maçlarda kazandı. Bu da gösteriyor ki Adana Demirspor’un kendi evinde bileği bükülmüyor. Ligde kendi sahasında yenilmeyen tek takım olarak da Adana Demirspor bulunuyor. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor