İYİ Parti’yi Adana’da birinci parti yapacağız

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana İl Başkan adayları arasında başkanlığa en yakın isim olarak görülen ve 2 adayın lehine çekildiği Duran Hakan Şaşmaz, partililere seslenerek, “Halkımızın desteği ile İYİ Partimiz, iktidara yürüyen bir partidir. Bizler, bu olumlu rüzgarın gücünü arkamıza almalıyız” dedi.

Adanalıların ve İYİ Partililerin bağrına bastığı Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, üç yıldır yürüttüğü İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı görevi sırasında tüm ilçe teşkilatları ile uyum içerisinde çalıştığını söyledi. Gelen yoğun talep üzerine bayrağı daha da yukarıya taşıma hedefiyle ve 2023 seçimlerinde İYİ Parti’yi Adana’da birinci parti yapmak için gece gündüz demeden tüm teşkilatla çalışmak için aday olduğunu belirten Şaşmaz, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde ilk hedefimiz, mevcut üye sayımızı artırarak özellikle çalışmalarımızı  gençlerimiz üzerinde olacaktır ve onları  partimize kazandırmaya çalışacağız. Seçilmemiz halinde şimdiden söylemeliyim ki koltuğa çakılmayacağız. Adana’da ayak basmadık yer, çalmadık kapı bırakmayacağız. Yılmadan yorulmadan İYİ Partimizi halkımıza anlatacağız. Ben Duran Hakan Şaşmaz olarak ve ekibim İYİ Partimizi daha ileriye taşımak için aday oldum. Tüm üyelerimizin desteğini istiyorum.”

Seçimlerde halkın desteğiyle İYİ Parti’nin iktidara geleceğini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başbakan olacağını belirten Şaşmaz, “Ülkemize hizmet noktasında bizler elimizden gelen tüm gayreti göstererek seçimden zaferle çıkacağız. Bizler bunun için tek yürek olup, el birliğiyle Genel Başkanımız sayın Meral Akşener liderliğinde ülkemizin ekonomik ve siyasi sorunlardan kurtulması için sonuna kadar yanında olacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor