ŞİMŞEK 1 PUANI KURTARDI: 1-1

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Yasin Kol (**), Aleks Taşçıoğlu (**), Serkan Çimen (**)

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç Özbir (**), Benjamin Stambouli (**)(Dk.61 Birkir Bjarnason *), Semih Güler (**), Jovan Manev (**), Gökhan İnler (**), Jonas Svensson (**) (Dk.80 Gökhan Töre *), Badou Ndiaye (**), Kevin Rodrigues (**), Younes Belhanda (**), Emre Akbaba (**) (Dk.61 Berk Yıldız *), Yusuf Sarı (**)

BİTEXEN GİRESUNSPOR: Onurcan Piri (**),  Alper Uludağ (**), Ramon Arias (**), Alexis Perez (*), Hayrullah Bilazer (**), Görkem Sağlam (**), Serginho (**) (Dk.80 Kadir Seven *), Jorman Campuzano (**), Borja Sainz (**) (Dk.90 Murat Cem Akpınar ?), Robert Mejia (**), Rijad Bajic (**) (Dk.61 Brandley Kuwas *)

GOLLER: Dk. 13 Rijad Bajic (P) (Bitexen Giresunspor), Dk.84 Badou Ndiaye (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Jonas Svensson, Ertaç Özbir, Younes Belhanda, Gökhan İnler, Yusuf Sarı (Adana Demirspor), Barja Sainz, Görkem Sağlam, Brandley Kuwas, Hayrullah Bilazer, Robert Mejia (Bitexen Giresunspor)

KIRMIZI KART: Dk.18 Alexis Perez (Bitexen Giresunspor), Dk.90+10 Yusuf Sarı (Adana Demirspor)

 

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için çıktığı Bitexen Giresunspor karşısında ilk yarıda ve ikinci yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince bir puana razı oldu. 13.dakikada Bitexen Giresunspor Rijad Bajic’in penaltı golüyle öne geçti. 18.dakikada Alexis Perez direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra Bitexen Giresunspor 10 kişi kaldı. Rakibinin 10 kişi kalmasından sonra daha fazla pozisyona girmesine rağmen beraberliği ancak 84.dakikada Badou Ndiaye’nin attığı golle buldu. 90+7.dakikada ilk sarı kartını gören Yusuf Sarı, 90+10.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra Adana Demirspor’un çabaları galibiyet golünü getirmeyince maç ta her iki yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Oyuna hızlı başlayan taraf Adana Demirspor oldu. İlk 10 dakikada rakip ceza alanına yerleşen Mavi-Lacivertliler istedikleri gole ulaşamadı.

10.dakikada Adana Demirspor’dan Kevin Rodrigues topa elle müdahale edince hakem Yasin Kol, Bitexen Giresunspor lehine penaltı noktasını gösterdi.

13.dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Rijad Bajic topu filelerle buluşturarak durumu Bitexen Giresunspor lehine 1-0 yaptı.

18.dakikada Bitexen Giresunsporlu Alexis Perez, rakibine yaptığı sert hareketten dolayı kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Bu dakikadan sonra konuk ekip 10 kişiyle oynamak zorunda kaldı. Adana Demirspor, rakibinin 10 kişi kalmasından yararlanmak istese de istediği baskıyı bir türlü rakip alana yığamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı da Bitexen Giresunspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

61.dakikada Bitexen Giresunspor’da Rijad Bajic oyundan çıkarken, Brandley Kuwas oyuna giren isim oldu. Aynı dakikada Adana Demirspor’da da Benjamin Stambouli’nin yerine Birkir Bjarnason, Emre Akbaba’nın yerine de Berk Yıldız oyuan girdiler.

Adana Demirspor, 70.dakikadan 80.dakikada kadar rakibini ablukaya aldı. Kazanılan serbest atışlar ve köşe vuruşuylarıyla etkili olmaya çalıştı.

75, 76 ve 77.dakikalarda Adana Demirspor’da Jonas Svensson, Ertaç Özbir ve Younes Belhanda sarı kart gördüler.

80.dakikada Adana Demirspor’da üçüncü oyuncu değişikliği Jonas Svensson’un yerine Gökhen Töre girerek yapıldı. Aynı dakikada Bitexen Giresunspor’da da Serginho oyundan çıkarken Kadir Seven oyuna giren isim oldu.

Adana Demirspor, 84.dakikada beraberliği sağladı. Birkir Bjarnason’un asistini çok iyi değerlendiren Badou Ndiaye topu filelere göndererek durumu 1-1’e getirdi.

90+7.dakikada sarı kart gören Yusuf Sarı 90+10.dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı karttan oyun dışı kaldı ve takımını 10.kişi bıraktı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor