HOCAMIZLA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor canlı yayınında transferlerle ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burada soruları da yanıtlayan Sancak teknik direktör ile ilgili soruya, “Montella ile bir sıkıntımız yok, devam ediyoruz. Sezon sonunda ne durumda olacağız göreceğiz. Şu anda gayet memnunuz. Abi-kardeş gibiyiz. Muhteşem bir insan, herkesin yaşadığı sıkıntıları yaşıyoruz. Onun onayı olmadan kimseyi almıyoruz” diye konuştu.

Başkan Sancak, “Hulk’un kendisi ve eşi gelmek istiyordu, ama kulübü bırakmak istemedi. Çok ciddi para verdim, belik yayın gelirinin tamamını ona verdim. Çok istedim, kendisi de çok gelmek istedi. Hulk’a bonuslarla birlikte 6 milyon Euro teklif yaptık. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Bitti artık, gelme şansı yok, kulübü bırakmıyor. Luis Suarez için de temaslarımız olduk. Suarez’in de eşi buraya gelmek istemedi. Eş problemi de yaşıyoruz. Bakayoko’nun da abisi problem, zorlaştırıyor. Bir 6 numara ve santrafor almaya uğraşıyoruz. Önceğilimiz 6 numara, iyi bir 6 numara bulursak alacağız.  Santraforla da görüşoyoruz, ancak Fenerbahçe maçına yetişmez” dedi.

Sezon başında Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında tranfser savaşı başlatan Tayyip Talha Sanuç’un transferini de anlatan Murat Sancak, “Biz Beşiktaş’la anlaşmıştık, sadece ödeme planında anlaşamamıştık. Sonra Dersan Dursun gündeme geldi, takas olur mu diye, onu düşündük, olmayınca Beşiktaş’a verdim, işin özü bu. Fenerbahçe’den 2.5 milyon Euro isteseydim alırdım, ama ben orada şark kurnazlığı yapmadım. Ödemelerde anlaşamamıktık, sonra ödemelerde anlaşınca Serdar Dursun da olmayınca Beşiktaş’a verdim” yorumunu yaptı. Fenerbahçe maçına da değinen başkan, “Zor maç, kendi evimizde oynuyoruz, muhteşem taraftarımızın desteğiyle inşallah yeneriz. Amacımız o, yenmek için çıkacağız. Gittiğimiz her yerde yenmek için çıkıyoruz. Tedbir alalım falan… Öyle bir anlayışımız yok” ifadesini kullandı.

Adana Demirspor, yarın oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla devam edecek. Mavi-Lacivertliler, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün ve yarın da devam eedecek. Öte yandan yarın saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık-‘ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yaparken, Sarper Barış Saka da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor