ŞİMŞEK, KANARYA’YI BEKLİYOR

Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yaparken, Sarper Barış Saka da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-Lacivertli taraftarların Fenerbahçe maçına büyük ilgi göstererek maç saatinde stadı tıklım tıklım doldurarak futbolculara destek vermeleri bekleniyor. Ligde 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgiyle 37 puan toplayarak haftaya 5.sırada giren Adana Demirspor, 2.sıradaki 44 puanlı Fenerbahçe karşısında mutlak galibiyet istiyor. Mavi-Lacivertliler ligdeki son 3 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alırken, Fenerbahçe ise son 3 maçından da galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Fenerbahçe 4-2 kazanmıştı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella son antrenman öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Montella, “Büyük bir takıma karşı maça çıkacağız. Hazırlıklarımızı yapıyoruz ve kendi silahlarımızla sahamızda olacağız. İyi bir durumda olan Adana Demirspor’u ileriye götürmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şu an için sadece Gulbrandsen’in sakatlığı var. Cherif Ndiaye de iki haftadır antrenman yapmıyordu. Bize katıldıktan sonra adım adım takımın seviyesine ulaşmaya başladı. İç sahada da deplasmanda da aynı mantalide oynuyoruz. Deplasman maçlarında daha fazla alan bulma şansı yakalıyoruz ve bundan dolayı karşılaşmalar bizim adımıza daha kolay geçiyor. Takımımın forvet hattından memnunum. Ligde averajla 5.sıradayız. Önümüzde sadece büyük takımlar var. Oynayan futbolcularımıza çok büyük saygı duyulması gerekiyor. İnanılmaz, muazzam bir iş çıkarıyorlar. Sonrasında tabii ki takviyeler geldi, onları da değerlendirme fırsatımız olacak” değerlendirmesinde bulundu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor